Címke: webkonferencia

Indul a WP-Suli Klub őszi szezonja

Ha már voltál valaha klubtag, akkor tudod, mit hagysz ki, ha nem jelentkezel – ha még nem voltál, most megtudhatod 🙂 Indul az őszi szezon, egy webkonferenciával, ahol felteheted a legégetőbb kérdéseidet a WordPress rendszerrel kapcsolatban, és azonnal választ is kapsz rá. Sőt: most benézhetsz egy időre akkor is, ha még nem vagy klubtag – teljesen ingyen!

A kérdőív eredménye

Az egy hete a nagyérdemű közönség elé tárt kérdőívemet mindeddig 45-en voltak kedvesek kitölteni – ezt mindenkinek nagyon köszönöm! Az összes résztvevő komolyan vette a feladatot, nagyon sok érdekes és értékes megjegyzést kaptam.

Medve Anyám! – most mit csináljak?!

Ez a szakmai blog azért indult, hogy megoldást, segítséget, támogató közösséget nyújtson azoknak, akik WordPress weboldalt fejlesztenek maguknak, illetve azoknak, akik még csak ismerkednek a rendszerrel, és szeretnék megtanulni a működését. Igyekszem mindenkinek válaszolni, kialakítottam egy klubrendszert, és lassan formálódik az oldal közössége, akik már egymásnak is segítenek. Valami azonban még mindig hiányzik.

Klubtagok és egyéb állatfajták

 
Egyre több téma “vetődik fel”, azaz az olvasóim egyre gyakrabban javasolják, hogy erről vagy arról a bővítményről írjak bővebben, vagy hogy mutassak be megoldásokat például webshopokra és hasonlókra. Ezek nagyon jó ötletek, és idővel meg is fogom őket valósítani, de mindenre nem jut időm. Ezért arra a döntésre jutottam, hogy mostantól kétféle módon jelennek meg az írásaim.

Indul a WP-Suli webkonferencia-sorozat!

 
Ezen a héten megtörténik az, amire már sokan vártak (én legalábbis biztosan :-)) – elindul a WP-Suli webkonferencia-sorozata! A próbákon túl vagyunk, minden rendszer működik, minden lámpa zöldet mutat. Semmi másra nincs már szükségünk, csak Rád!

Csütörtökön webkonferencia!

 
Sokan vannak, akik szívesen részt vennének egy tréningen, ahol hasznos dolgokat tanulhatnának, de nem tudják megoldani, hogy megszervezzék a gyerekeik felügyeletét, hogy utazzanak, egyáltalán hogy elszabaduljanak otthonról. Ezért jó a webkonferencia!

Betöltés...

Ne maradj le, iratkozz fel!

Kérlek, válaszd ki, hogy napi egy, vagy
heti egy blogértesítőt
kérsz.

Ha elfogadod, hogy egyéb hírleveleket is küldjek WordPress és webdesign témában, illetve szintén témába vágó ajánlatokat, akkor kérlek, ezt is jelöld be.

A feliratkozáshoz mindenképpen el kell fogadnod az Adatkezelési tájékoztatót (a hírlevelet azonban nem kötelező kérned).

Tartalomjegyzék

Válassz a bejegyzések közül az alábbi témák szerint, vagy használd a keresőt!

Kiemelt ajánlat

Itt vegyél Divi sablont :)
X affiliate link, jutalékot kapunk belőle

WordPress tárhely

A WordPress igényeire optimalizált tárhely
X affiliate link, jutalékot kapunk belőle

Kérdezz a Facebookon!

Ha elakadsz valamiben, fordulj bátran
a WP-Suli WordPress csoport tagjaihoz.
 

Gyere, kérdezz, segítünk!

Kérdezz a Facebookon!

Ajánlott prémium sablonok

ElegantThemesTemplateMonsterThemeForestTemplateMonster
X affiliate linkek, jutalékot kapunk belőlük