A WP-Suli Klub tagjai már jól tudják, hogy milyen sok előnnyel jár klubtagnak lenni, hiszen online konzultációs lehetőség, élő találkozók, zárt oldal részletesebb ismertetőkkel, és számos egyéb kedvezmény áll a rendelkezésükre. A VIP tagok pedig még további előnyökhez jutnak: nekik elérhetőek olyan szolgáltatások is, amelyek csak a valóban fontos ügyfeleknek járnak. Most nyáron viszont (egyetlen alkalommal) kivételesen bárki megnézheti magának a VIP klubtagok számára rendezett nagy WP-Suli Klubnapot!

Június 30-án véget ér a WP-Suli klubtagsági rendszerének aktuális negyedéve, így megnyílik a lehetőség, hogy új klubtagok jelentkezzenek. Igaz, most nyári szünet következik, de aki előre gondolkozik, az most is jól járhat.

Nagy örömmel jelentem be a WP-Suli első nagy élő rendezvényét, egy egész napos vidám együttlétet (és egy kevés WordPress-ezést 🙂 ), csodálatos környezetben, a téma iránt érdeklődő résztvevőkkel, szabadidős programokkal, családi szórakozási lehetőséggel – azaz jön

 

az első nagy WP-Suli Klubnap!

 

Mikor lesz?

2011. július 1-én, pénteken, reggel 10-től délután 18 óráig.

Hol lesz?

A Szentendrei-szigeten, Budapesttől 40 km-re, egy lovardában.

 

Mit fogunk csinálni?

  • “Forró Szék” – egyenként minden résztvevővel megbeszéljük, hogy kinek milyen tervei vannak a WordPress weboldalával, és együtt ötletelünk, hogy hogyan tehetnénk őt sikeresebbé – mindenkire sor kerül, és az ő idejében csak vele foglalkozik, csak rajta gondolkozik mindenki!
  • “Hideg Láb” – ha meleg lesz (ami esélyes, bár most éppen elég hideg szél fúj 🙂 ), a lábunkat a Dunába, vagy a medencébe lógathatjuk, a belső részeinket pedig hideg üdítővel, sörrel, fagyival locsolgathatjuk;
  • “Okos Fej” – kötetlen, de hatékony formában megbeszéljük a felmerülő kisebb-nagyobb kérdéseket a WordPress oldalak működésével, trükkjeivel kapcsolatban;
  • “Laza Test” – na jó, tudom, ez egy kicsit furán hangzik… 🙂 – de a lényeg, hogy nem szakadunk bele a munkába, csak lazán, szabadon, azaz lesz bőven időnk lovagolni, úszni, sétálni, bográcsozni, vagy csak heverni a fűben a gyönyörű tájat bámulva!

 

Ki vehet részt?

Mindenki! De most tényleg mindenki, aki akar!

Mennyibe kerül?

VIP Klubtagoknak ingyenes;

VIP Klubtagok családtagjainak ingyenes;

Klubtagoknak 1.000 Ft / fő;

Klubtagok családtagjainak 1.000 Ft / fő;

mindenki másnak 3.000 Ft / fő.

 

AKCIÓ: aki június 30-ig jelentkezik klubtagnak, és az őszi negyedévre vonatkozó tagdíja eddig a napig be is érkezik hozzánk, az már a klubtagokra érvényes kedvezményes áron jöhet! Kattints ide, ha klubtag akarsz lenni! (új ablakban nyílik)

 

Mit tartalmaz az ár?

  • személyes találkozás velem 🙂
  • részvétel a WordPress konzultációkon;
  • húsz perc lovaglás oktatással;
  • és bográcsos ebéd.

(a további fogyasztást mindenki maga fizeti)

 

Gyere el Te is,
vegyél részt az első nagy WP-Suli Klubnapon,
tanulj, pihenj, szórakozz velünk, és hozd el a családodat is
– mert megérdemlitek, az egész éves kemény munka után!

 

Ha csatlakozol hozzánk, kérlek, az alábbi űrlapon jelezd részvételi szándékodat:

Hogyan szólíthatlak? *

Teljes neved: *

e-mail címed: *

Milyen szintű tag vagy? *

klubtagVIP klubtagmost fogok jelentkezninem vagyok klubtag

Hány vendéget hozol magaddal? * (ez persze lehet 0 is 🙂

Ellenőrző kérdés (ugye, nem vagy spamrobot? 😉 *

 

Szeretettel várlak!