Sokan vannak, akik szívesen részt vennének egy tréningen, ahol hasznos dolgokat tanulhatnának, de nem tudják megoldani, hogy megszervezzék a gyerekeik felügyeletét, hogy utazzanak, egyáltalán hogy elszabaduljanak otthonról. Ezért jó a webkonferencia!

Akár csak most kezded az ismerkedést a számítógépek világával, akár már “vérprofi” netező vagy, a webkonferencián részt venni nem jelenthet kihívást.

 

Megtetszett a WordPress, de nem tudod, hogy fogj hozzá?

Van már WordPress oldalad, de olyan kérdésed van, amelyre sehol sem találod a választ?

Szívesen részt vennél egy tréningen, de nincs lehetőséged odautazni?

Szívesen beszélgetnél másokkal a WordPress nyalánkságairól, de nem tudsz elszabadulni?

 

A megoldás: a webkonferencia!

A webkonferencia egy óriási ötlet. Részt vehetsz egy tréningen úgy, hogy ki se dugod az orrod a lakásodból vagy az irodádból. Találkozhatsz másokkal, megbeszélheted a gondjaidat, elmesélheted a sikereidet, úgy, hogy az egy filléredbe sem kerül. Nem kell utazgatni, nem kell termet bérelni, nem kell bébiszittert fogadni.

A webkonferencia előadóját egyáltalán nem zavarja, ha a háttérben a gyerekeid videót néznek, vagy hangoskodnak a társasjáték fölött. A webkonferencia előadója nem fog megsértődni, ha az előadás közepén Te felpattansz, hogy tisztába tedd a babát. Akár főzhetsz vagy vasalhatsz is a webkonferencia alatt: mi nem látunk Téged, és csak akkor hallunk, ha Te is akarod – Te viszont nem maradsz le semmiről.

Azért ez mégiscsak jobb háttérzaj, mint a rádió vagy a tévé, nem? 🙂

Tudom, hogy kevés az időd, de azt is tudom, hogy igényes munkát szeretnél végezni, és ezért nem sajnálod az energiát, hogy megtanuld, amit meg kell tanulnod. Jelentkezz tehát a webkonferenciára, hallgasd meg a legújabb ötleteimet a WordPress rendszerrel vagy a webdesignnal kapcsolatban, kérdezz, mesélj, vagy csak hallgasd a többieket.

 

A legközelebbi webkonferenciát 2010. március 4-én, 14.00 órakor tartom.

 

Eljössz? Inkább maradj otthon (vagy az irodádban)! 🙂 Jelentkezz a webkonferenciára az alábbi űrlapon, és bővítsd a tudásodat, kihasználva a jelenkor technikai vívmányait! Mindössze egy méterre leszünk egymástól: Te is fél méterre a Te számítógépedtől, én is fél méterre az enyémtől, az összesen egy méter, igaz? 🙂

A webkonferencián a részvétel ingyenes.

Technikai feltételek: semmi különös, valószínűleg már mind alapból megvan Neked: számítógép, internet-kapcsolat, hangszóró, hogy hallj minket, és ha beszélni is akarsz, akkor mikrofon – de ha nincs, az sem nagy baj, mert van a webkonferencia-teremben chat-ablak is, ahová beírhatod, amit közölni szeretnél.

 

Jelentkezz az alábbi űrlapon:

Hogyan szólíthatlak? *
e-mail címed: *
Teljes neved: *
Település: *
 
Ha szeretnél értesítést kapni a WP-Suli újdonságairól is, akkor jelöld be itt: