Használd ki az év utolsó heteit egy kis extra tudás megszerzésére!

Jó hosszú lesz idén a karácsonyi szünet, a gyerekeknek teljes két hét, de a felnőtteknek is igen kevés munkanap marad az ünnepek környékén, így valószínűleg mindenki szabadságra megy, aki teheti. Mielőtt elégedetten hátradőlnél a kemény év után, még érdemes egy kis extra tudással felvértezned magadat a közmondásos “hosszú téli estékre” – hátha lesz időd kihasználni az üzleti élet csendjét a saját honlapod csinosítására, fejlesztésére, a jövő évi terveid finomhangolására.

Mi megtesszük a magunkét: változatos tréningekkel várunk.

December 12-én, csütörtökön a megszokott kezdő és haladó oktatást tartjuk:

  • délelőtt, ha még nincs WordPress oldalad, vagy szeretnél egy újat magad elkezdeni, a nulláról telepítünk, beállítunk, útjára indítunk egyet, így ebédidőben úgy mehetsz haza, hogy már “csak” a saját tartalmaidat kell feltöltened rá, és kész a honlapod;
  • délután behatóan megismerkedhetsz a Google Analytics beállításával, lehetőségeivel, WordPress oldalad összekapcsolásával, képes leszel elemezni a statisztikáidat, és tudni fogod, hol és hogyan kell beavatkozni, ha valami nem tetszik a számokban. Utána egyéni kérdéseidre is válaszolok.

A december 12-i tréning részleteiről ide kattintva olvashatsz »

 

December 18-án, szerdán azokat várom, akik már középhaladónak érzik magukat:

  • részletesen végigvesszük a Vezérlőpult kezelését, minden egyes menüpontot kivesézünk, a bejegyzésszerkesztő összes “trükkjét” megmutatom;
  • és természetesen ekkor is lesz lehetőséged feltenni az egyéni kérdéseidet.

A december 18-i tréning részleteiről ide kattintva olvashatsz »

 

ÚJDONSÁG! Ha szeretnél magabiztosan mások elé lépni, akár a személyes értékesítés területén dolgozol, akár saját magadat, a saját ötleteidet szeretnéd “eladni”, semmiképpen ne hagyd ki Uy Levente kétnapos Generatív értékesítési tréningjét december 16-án és 17-én (hétfő és kedd), vagy jövő évben, január 28-án és 29-én (kedd és szerda). A részleteket ide kattintva olvashatod el »

 

Remélem, találkozunk valamelyik oktatáson – de kérlek, dönts gyorsan, mert a létszám korlátozott, és sokan fognak hallani róluk.