Az Elegant Themes sablonok kedvelői biztosan fenték már a fogukat a szokásos év végi leárazásra, és nem is kell csalódniuk. Ha úgy döntöttél, hogy megveszed a Divi, az Extra, vagy valamelyik másik remek sablonjukat, akkor itt az idő. Nemcsak nagy kedvezményt kaphatsz a Black Friday és a Cyber Monday alkalmából, hanem ajándékokat és nyereményeket is.

Figyelem! A WP-Suli oldalának bármely részén található Elegant Themes, Divi, illetve egyéb sablon és bővítmény bannerek reklámok, affiliate linket tartalmaznak, így ha ezekre kattintva vásárolsz vagy újítod meg az előfizetésedet, akkor mi jutalékot kapunk belőle. Ez nem fenyegetés, hanem ígéret 😀

(És kötelező kiírni, ha nem akarunk szerződést szegni.)

A Black Friday 2017-ben november 24-én, pénteken, 0:00 órától 24:00 óráig tart – csakhogy PDT (Pacific Daylight Time) alapján számolva – magyar idő szerint pénteken 8:00 órától szombaton 8:00 óráig lehet kedvezményesen vásárolni.

A Cyber Monday akció a rákövetkező hétfőn kezdődik, november 27-én, viszont magyar idő szerint hétfőn 8:00 órától egészen december 5-én, kedden 8:00 óráig tart.

Miért érdemes most vásárolni?

A 25 % kedvezményen kívül az első 2.000 vásárló WordPress és Divi ajándékokat kap, valamint 5 exkluzív Divi gyereksablont, amelyek csak az akció időtartama alatt lesznek elérhetőek.

 

Tehát kattints és vásárolj! 🙂

Ha új vásárló vagy, pénteken ez a Te linked »

Ha a meglévő Elegant Themes előfizetésedet szeretnéd meghosszabbítani, akkor ide kattints »

Hétfőn itt vásárolhatsz kedvezményesen »

És itt újíthatod meg az előfizetésedet hétfőn »

 

Előre is köszönöm a fagyipénzt! 🙂