Az Alapozó nem egy krimisorozat hőse, hanem az Alapozó Tananyagom 🙂 – és nem azért tűnik el, mert elvész és nem találjuk meg többé, hanem azért, mert kivonom a forgalomból. Még két hétig vásárolhatod meg, azután többé nem, viszont április elsején indul az online tanfolyam!

Ez természetesen nem áprilisi tréfa (különben is, ma még március van), hanem az új koncepcióm. Arra jöttem rá ugyanis, hogy sokan megvették az Alapozó Tananyagot, és azután mégsem boldogultak vele (pedig jár hozzá egy negyedéves klubtagság is), mert nem volt azonnali, gyors lehetőségük a konzultációra az egyes anyagrészek után.

Áprilisban elindítom az online WordPress tanfolyamot, amely alapozó, kezdő és haladó szinten lesz elérhető. Az egyes tananyag-fejezetek rövidek és könnyen érthetőek, és minden egyes szakasz után azonnal konzultációs lehetőséget is kapnak a résztvevők.

A tanfolyam részletes tematikáját március 31-ig elolvashatod a tanfolyam oldalán, de ez az oldal április 1-én bezáródik, attól kezdve már csak a jogosultak léphetnek be, és akkor kerül fel a tananyag is. Az egyes leckék kétnaponta érkeznek majd a résztvevőkhöz; minden kéthetes rész után webkonferencia keretében kérdezhetnek és válaszokat kaphatnak mindazok, akik jelentkeznek a tanfolyamra.

Ha az alapoktól akarsz indulni, és egészen a “profi kódturkászásig” el kívánsz jutni, akkor mindhárom szintet végigjárhatod. Mivel ez 2 + 6 + 4 hetet vesz igénybe, és ha az utolsó konzultációt nem számolom bele, akkor éppen egy “kerek” számot kapok, azaz ennyi ideig tart a teljes tanfolyam, ezért akár így is nevezhetném az online kurzust:

 

“Nyolcvan nap alatt a WordPress körül!”

 

Rád is számíthatok? 😉

 

Az online tanfolyamról (és a tantermi tréningekről is) ide kattintva tudhatsz meg többet »

MEGJEGYZÉS:
Jelenleg (2016 végéig) éppen szünetelnek az oktatások, 2017 januárjában indulunk újra.
Ha ennél hamarabb van szükséged segítségre, akkor kérhetsz egyéni konzultációt ezen a linken »

 

Addig is, ha bármilyen kérdésed vagy javaslatod van az online tanfolyam témájában, írd meg itt a hozzászólások között!