Ismét AZ az időszak van 🙂 Ha meg akartad venni az ElegantThemes sablonokat, azaz a Divit, az Extrát vagy bármelyik másikat (megkapod az összeset, hiszen csomagban árulják), akkor MOST van itt az ideje. Jön a Black Friday és a Cyber Monday, úgyhogy készülj. Az árengedményeken kívül rengeteg ajándék és nyeremény is vár.

Figyelem! A WP-Suli oldalának bármely részén található Elegant Themes, Divi, illetve egyéb sablon és bővítmény bannerek reklámok, affiliate linket tartalmaznak, így ha ezekre kattintva vásárolsz vagy újítod meg az előfizetésedet, akkor mi jutalékot kapunk belőle. Ez nem fenyegetés, hanem ígéret 🙂

(És kötelező kiírni, ha nem akarunk szerződést szegni.)

Idén is nagy dobással készül Nick Roach cége: több, mint félmillió dollárnyi ajándékot és nyereményt osztanak szét.

ElegantThemes Black Friday

Más ajándékok járnak azoknak, akik a meglévő éves előfizetésüket váltják át örökös tagságra, és más az újaknak: az előbbiek közül 200-an a Divi Wireframe Kitet (egy nagy halom előre elkészített Divi szerkezetet), 200-an a Divi egyik blog-design kiterjesztését, a Blog Module Pro bővítményt kapják meg, és még sorolhatnám, mert ezeken kívül további 19 ajándék vár gazdára, és mindegyiket 200-200 (egyes esetekben 100 vagy 300) előfizető kaphatja meg.

Az új előfizetők számára szintén összesen 21 ajándékot készítettek elő, ezekből is több százat osztogatnak szét: például az izgalmas WooCommerce Buildert, amellyel új szintre emelheted a webáruházadat, vagy a Divi Toolboxot, amelybe egy csomó új Divi modult pakoltak.

Az ajándékok teljes, részletes leírását ide kattintva olvashatod el »

A Black Friday 2018-ban november 23-án, pénteken kezdődik, magyar idő szerint reggel 7:00 órától lehet kedvezményesen vásárolni.

De addig sem maradsz akciós lehetőség nélkül: nézd meg a kedvezményes oldalt már most, és ha szeretnél nyerni egy iMac Pro számítógépet, akkor az akciós időszak kezdetéig regisztrálhatsz a nyereményjátékba.

Tehát: regisztrálj és nyerj, vásárolj és ajándékozódj, élvezd ki az ElegantThemes akcióját!

És előre is köszönöm a fagyipénzt! 🙂