Köszönöm szépen a szavazatokat! Összesen 32-en adták le a voksukat a “WP-Suli Időközi Választások”-on 🙂 – ideje, hogy közzétegyem az eredményeket. Szerencsére most nem egyforma az arány, így könnyen tudtam választani.

A legtöbb szavazatot, szám szerint 11-et a webshop létrehozás kapta. Éppen most üzemelem be a WP-Commerce nevű plugint az új írói oldalamon (http://www.pagonyfilm.hu), úgyhogy első kézből, mintegy működés közben kaphatsz róla információkat. Sőt, mivel a bővítmény nagy része nincs “magyarítva”, és magamnak mindenképpen meg akarom ezt csinálni, hamarosan kapható lesz a WP-Commerce magyar változata (de persze bárki megcsinálhatja ugyanezt maga is).

A második helyezést 9 szavazattal a zárt tagi oldal létrehozása érte el. Ebben már profi vagyok, hiszen a WP-Suli Klub oldala így működik. Itt is van egy plusz: teljesen magyarra fordítottam a Fórum plugint, tehát ha valakinek erre van szüksége, megspórolhatja ezt a munkát, és megvásárolhatja tőlem a magyar változatot.

Harmadik lett 6 érdeklődővel az All-In-One-SEO-Pack bővítmény részletes bemutatása. Hamarosan tehát ez is következni fog – azután pedig jön az újabb szavazás, ahol újabb témák közül választhatsz.

Sokan kérték még tőlem azt is, hogy mutassam meg, hogyan lehet hírlevél-feliratkozást beilleszteni a WordPress oldalakba. Ezt a munkát időközben megcsinálta helyettem Vida Ági, a Gazdagmami.hu weboldal tulajdonosa 🙂 – kitűnő összeállítását ide kattintva olvashatod el.

Hamarosan tehát jönnek a megszavazott témák! Addig is kellemes hétvégét mindenkinek!