Ma még március van, de ez néhány napon belül elmúlik 🙂 Idén péntekre esik április elseje, amikor hagyományosan megviccelik egymást az emberek, de azért másról is nevezetes ez a nap. Én például egy nagyon komoly ajánlattal készülök, amely számodra is igen hasznos lesz, ha saját weboldalt szeretnél, vagy ha a meglévőt kívánod fejleszteni.

 

Miről nevezetes április elseje?

– régi, tisztázatlan eredetű népszokás alapján az emberek megtréfálják egymást ezen a napon;

– 1810-ben ekkor volt I. Napóleon francia császár és Mária Lujza osztrák főhercegnő esküvője;

– 1979-ben kikiáltották az Iráni Iszlám Köztársaságot;

– 1991-ben ezen a napon szűnt meg a Varsói Szerződés;

– de ami számomra a legérdekesebb: 1976-ban, azaz pontosan 35 éve éppen április 1-én alapította meg Steve Jobs az Apple céget.

(forrás: Wikipédia)

A mi kis cégünk még csak alig több, mint egy éves, és ki tudja, mekkora lesz 34 év múlva, de az biztos, hogy mi is hatással tudunk lenni az emberek életére. Az interneten egyenlő esélyek vannak, mondogatják a marketing-szakemberek, és én hiszek benne, hogy sokaknak segíteni tudunk az internetes lehetőségeik javításában. 2011. április 1. éppen ezért fontos dátum a cégünk, a Pagony Multimédia Stúdió életében.

 

Van honlapod? Termel Neked ügyfeleket, bevételt?

Vagy még csak most tervezed internetes megjelenésedet?

 

Ez a különleges ajánlat két esetben lesz hasznos a számodra:

• ha nem vagy elégedett a jelenlegi weboldaladdal;

• illetve ha még nincs, de a közeljövőben szeretnél csináltatni weboldalt.

 

2011. április 1-én elindítom az online WordPress tanfolyamot, amely alapozó, kezdő és haladó szinten lesz elérhető. Az egyes tananyag-fejezetek rövidek és könnyen érthetőek, és minden egyes szakasz után azonnal konzultációs lehetőséget is kapnak a résztvevők.

A tanfolyam részletes tematikáját március 31-ig elolvashatod a tanfolyam oldalán (tanfolyam.wp-suli.hu), de ez az oldal április 1-én bezáródik, attól kezdve már csak a jogosultak léphetnek be, és akkor kerül fel a tananyag is. Az egyes leckék kétnaponta érkeznek majd a résztvevőkhöz; minden kéthetes rész után webkonferencia keretében kérdezhetnek és válaszokat kaphatnak mindazok, akik jelentkeznek a tanfolyamra.

 

A különleges ajánlatom pedig a következő:

ha március 31-ig jelentkezel az online tanfolyam bármelyik szintjére, és a befizetésed legkésőbb április 5-ig be is érkezik a számlánkra, akkor a következő “gyorsasági extrákat” kapod:

 

1. ajándék: egy modern, elegáns, magyar nyelvű sablonnal felszerelt WordPress oldal, amelyen gyakorolhatsz;

2. ajándék: negyedéves VIP klubtagság, exkluzív WordPress tippekkel, személyes konzultációs lehetőséggel, zárt fórummal, havi személyes találkozókkal;

3. ajándék: ha már van WordPress oldalad, egy komplett “nagytakarítás”: frissítés, karbantartás, biztonsági vizsgálat, és javaslatok arra, hogy mit és hogyan lenne érdemes megváltoztatni az oldaladon.

 

Elég vonzó ajánlat? 🙂 Akkor jelentkezz máris:

 

 

Mi az az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy igen népszerű tanulási forma. Az egyes leckékhez az interneten férhetsz hozzá, egy zárt oldalon keresztül. A leckéket jelszó védi, a jelszavakat e-mailben kapod meg kétnaponta. Így elegendő időd lesz feldolgozni a tanulnivalókat, és nem veszíted el a fonalat.

A tanfolyam leckéinek formátuma:

elméleti összefoglalók és munkafüzetek, képernyővideók, hanganyagok.

A tanfolyam menetrendje:

Jelentkezés után először kapsz egy megerősítést kérő e-mailt, amelyben rá kell kattintanod egy linkre, hogy visszaigazold: valóban Te jelentkeztél. (A tanulási mód miatt nagyon fontos, hogy az e-mail címedet pontosan add meg, és ezzel a módszerrel az elgépelt címeket is ki tudjuk szűrni.)

Ezután kapsz egy második levelet, amelyben elküldjük a fizetési feltételeket. Miután befizetted a tanfolyam árát, elképzelhető, hogy várnod kell néhány napot, mivel a tanfolyamok kéthetente, szombatonként indulnak.

Egy újabb e-mailben fogunk értesíteni az indulásról, és ekkor kapod meg a felhasználó-nevedet és a jelszavadat a zárt tanfolyami oldalhoz (http://tanfolyam.wp-suli.hu/). Innentől kezdve minden második napon, szintén e-mailben kapod meg a soron következő leckéhez tartozó jelszót.

A tanfolyam kéthetes szakaszokra van osztva. Minden kéthetes szakasz végén, egy csütörtöki nap estéjén háromórás online konzultáció keretében kérdezhetsz és válaszokat kaphatsz a tananyaggal kapcsolatban, így biztosan nem fogsz elakadni. Ha menet közben sürgős problémád adódna, e-mailben is kérdezhetsz.

A tanfolyam végén a tananyagot DVD-n is megkapod.

 

 

A tanfolyamok ára a következőképpen alakul:

  • Webdesign Alapozó Tanfolyam: 8.000 Ft + ÁFA = 10.000 Ft
  • WordPress Kezdő Tanfolyam: 32.000 Ft + ÁFA = 40.000 Ft
  • WordPress Haladó Tanfolyam: 24.000 Ft + ÁFA = 30.000 Ft

Csomagkedvezmény: ha a WordPress Kezdő és a WordPress Haladó Tanfolyamra is jelentkezel, akkor a Webdesign Alapozót ajándékba kapod.

Ez az ajándék utólag is érvényes, tehát ha most az Alapozóra és a Kezdőre jelentkezel, akkor fizess be összesen 40.000 Ft + ÁFA = 50.000 Ft-ot, de ha utána tovább akarsz menni a Haladóra, akkor az Neked már csak 16.000 Ft + ÁFA = 20.000 Ft lesz. Vagy ha most csak az Alapozót kéred és fizeted be, de utána továbbmész, a Haladóhoz érve szintén meg fogod kapni a kedvezményt.

Azaz, végül is, a három tanfolyam együtt összesen 56.000 Ft + ÁFA = 70.000 Ft 🙂

 

Van még kérdésed? Nyugodtan tedd fel a hozzászólások között!