Új szolgáltatást vezetünk be a WP-Suliban. Januártól kezdve minden hónapban lesz egy kétórás online tréning, mégpedig arról a témáról, amelyet Ti (a WP-Suli.hu olvasói) megszavaztok. Az online tréningek hatalmas előnye, hogy nem kell az utazásra, a napközbeni étkezésre költened felesleges pénzt, és sok időt is megtakaríthatsz vele. Az pedig, hogy a tréningek utólag felvételről megnézhetőek és meghallgathatóak, biztosítja, hogy senki ne maradjon le arról a témáról, amely érdekli.

Technikailag az online tréningeket egy webkonferencia-teremben tartjuk, egy olyan zárt “szobában”, ahová csak a meghívottak léphetnek be. A webkonferenciákon való részvételhez semmi másra nincs szükséged, mint egy internet-kapcsolattal rendelkező számítógépre, valamint egy fejhallgatóra vagy hangszóróra.

A tréningen prezentációt (diavetítést) vagy weboldalakat jeleníthetek meg, írhatok a “táblára”, sőt, ha akarom, akár a saját monitorom által mutatott képet is megoszthatom a résztvevőkkel, így az oktatás egészen olyan lehet, mint ha valóban ugyanabban a teremben tartózkodnánk.

A tréningek első órájában előadás formájában ismertetem az adott téma lényegét, bemutatom a feladat megvalósítását, majd a második órában kérdezni lehet – elsősorban a témával kapcsolatban, de ha más érdekes WordPress kérdés felmerül, akár arról is beszélhetünk.

A tréningek témáját minden esetben úgy választjuk ki, hogy az minél többeket érdekeljen. Azaz: Te döntöd el, miről szóljon a tréning! Nos, igen, némi keretek között, hiszen ha mindenki mást mond, akkor nehéz lesz megegyezni… Csináljuk úgy, hogy minden hónapban felvetek néhány témát, és Ti megszavazzátok!

Most tehát Rajtad a sor: szavazz!

 

Szavazás a januári tréningről

(A szavazás lezárult, az eredményt látod.)

A tréning időpontja 2012. január 19-e, csütörtök, délelőtt 10-12 óráig. A tréning felvételét másnap reggeltől megnézheted, meghallgathatod. Részvételi díj: 5.000 Ft + ÁFA = 6.350 Ft. A tréningre jelentkezni ezen a linken lehet.