Gyorsabban szeretnél haladni?

Itt a lehetőség! Ezennel meghirdetem a WP-Suli első élő tréningjét, amelyről (ha magaddal hozod a laptopodat) egy teljes, kész WordPress oldallal térhetsz haza!

 

Eleged van az olvasgatásból?

Megpróbáltad egyedül, de folyton beleütköztél valami idegesítő apróságba?

Belefáradtál, hogy órákig keresd a megoldást az interneten, miközben tudod, hogy valakinél már készen áll a megoldás?

Akkor ez a Te lehetőséged!

 

Jelentkezés a tréningre

 

2010. március 10-én, szerdán élő tréninget tartok a Lurdy Ház Sikermix termében. Itt van WiFi csatlakozás, ezért ha van egy laptopod beépített WiFi-vel, és magaddal hozod, akkor a kétórás tréning után egy kész WordPress oldallal mehetsz haza!

(Édesanyák, figyelem: a Lurdy Házban működő Játszóház szerdánként féláron vigyáz a kicsikre, amíg Te a tréningen okosodsz!)

 

Eljött végre az a nap, amelyre mostanáig készültem. Most élőben megfigyelheted, ahogy elkészül egy WordPress oldal – sőt, nemcsak megfigyelheted, de magad is létrehozhatsz egyet. Mindehhez nem lesz másra szükséged, mint két órára az életedből (na jó, plusz az utazás), egy laptopra, amely rendelkezik WiFi kapcsolódási lehetőséggel, és egy kis figyelemre.

A résztvevők száma limitált: annak érdekében, hogy mindenkivel valóban egyenként tudjak foglalkozni a tréning során, csak húsz (20) résztvevő jöhet el egyszerre.

 

A tréning ára 4.000 Ft + ÁFA, azaz mindössze 5.000 Ft.

 

Jelentkezés a tréningre

 

Mivel szeretném felmérni, hogy az oldalamat olvasók közül ki mikor ér rá inkább egy élő tréningen való részvételre, ezért most kivételesen két időpontból lehet választani:

1. 2010. március 10-én, szerdán 14.00 – 16.00

VAGY

2. 2010. március 10-én, szerdán 18.00 – 20.00

Kérlek, választásodat jelezd a megrendelőlapon!

 

Jelentkezés a tréningre