Éppen hat héttel az ominózus bejegyzésem után, amelyben azt fejtegettem, hogy meddig tart az ingyenesség, most szeretnék felajánlani Neked egy ingyenes webkonferenciát, ahol választ kaphatsz a WordPress használatával illetve az online marketinggel kapcsolatos kérdéseidre, vagy ha az időpont Neked nem alkalmas, akkor válaszolok e-mailben egy fenti témájú kérdésedre – akkor is ingyen, ha emiatt be kell lépnem a Vezérlőpultodra (az ilyen kérdéseket máskor csak díjazás ellenében válaszolom meg; lásd fent aSegíthetek?menüpontot).

Ingyen, és mégsem ingyen – mert cserébe azért mégiscsak kérek valamit.

Szeretném ugyanis megtudni, hogy a WP-Suli Klubbal kapcsolatban milyen elvárásaid, igényeid, ötleteid vannak. A mostanáig érvényes feltételeket, hogy eddig mit kaphattál klubtagként, ide kattintva olvashatod el – szeretném azonban a lehető legjobban a Te igényeidnek megfelelően alakítani a tagsághoz járó szolgáltatásokat.

A webkonferencián való részvétel, illetve a részletes e-mailes segítség igénybevételének feltétele az, hogy részletesen és értelmesen töltsd ki az alábbi kérdőívet. Előre is köszönöm segítségedet!

A Facebook-ra is kiírtam a kérdőív hírét – oszd meg, érdemes! A megosztók között kisorsolunk egy meglepetést! Csak kattints ide, aztán alul a Megosztás linkre »

A kérdőív kitöltésére 2013. január 7-én éjfélig van lehetőség; a webkonferenciát január 9-én este 17 és 19 óra között tartom; az e-mailekre pedig január 18-ig bezárólag fogok válaszolni.

Kíváncsian várom a válaszaidat – és kellemes óévbúcsúztatást kívánok!

(Kitöltés után a Submit gombot megnyomva tudod elküldeni a válaszaidat.)