Ahogyan azt az előző, születésnapi bejegyzésemben ígértem, a hároméves évfordulónkra megleplek Téged, Kedves Olvasóm, valamivel, amiről biztosan örülsz majd, hogy olvashatsz. A legtöbb észrevétel, kérés a WooCommerce webáruházzal kapcsolatban érkezett; és ez a téma most különösen aktuálissá is vált, hiszen éppen most jött ki a 2.0 verziója. Nagy váltás, az én életemben is, mert mostantól a csomag része a magyar fordítás, így az lekerült a feladataim listájáról.

Először hadd írjak egy háttér-információról:

Szerencsére sok a weblapkészítési munkánk mostanában, és egyre több tárhely-ügyfelünk is van, így néhány változtatást kell bevezetnem a cégünk életében. Számodra ez abban fog látszani, hogy a kérdéseidre hamarabb fogsz választ kapni, bevezetjük a gyorsszervizt, és a kisebb javítási munkákat is rövidebb határidővel tudjuk elvégezni – de ezeket nem minden esetben fogom én csinálni, így a csapatom tagjaival is megismerkedhetsz.

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
WordPresshez értő, gyakorlott munkatársak jelentkezését várjuk!
Ha szeretnél csapatunkban dolgozni, kérlek, küldd el referencia-munkáidat a
hr [@] pagonymedia [.] hu e-mail címre.
A munkavégzés módja: távmunkában, megbízásos jogviszonyban – de a próbaidő sikeres letelte után akár alkalmazottként, munkaszerződéssel is.

 

Az ajándékról pedig, amely a háttérben készül:

Képernyővideókkal, részletes magyarázatokkal ellátott mega-bejegyzést olvashatsz a blogon hamarosan (valószínűleg több részletben; és egyes részeit a klubtagoknak fogom megtartani) a WooCommerce webáruház-bővítmény (és kiegészítői) működéséről, beállítási lehetőségeiről; valamint a szervesen hozzátartozó WooThemes sablonokról.

Remélem, tetszeni fog! 🙂