Egyre több téma “vetődik fel”, azaz az olvasóim egyre gyakrabban javasolják, hogy erről vagy arról a bővítményről írjak bővebben, vagy hogy mutassak be megoldásokat például webshopokra és hasonlókra. Ezek nagyon jó ötletek, és idővel meg is fogom őket valósítani, de mindenre nem jut időm. Ezért arra a döntésre jutottam, hogy mostantól kétféle módon jelennek meg az írásaim.

Itt “kint”, azaz a nyílt, mindenki számára olvasható blogban inkább általános leírásokat fogok közölni, jó ötleteket, módszereket, amelyek a legtöbb olvasóm érdeklődésére számot tarthatnak. A nagyobb lélegzetű, egy-egy alkérdést részletesebben megvilágító, hosszabb videóval is bemutatott elemzések pedig a belső, zárt oldalon, a klubtagok oldalán lesznek olvashatóak.

A klubtagok egyéb előnyöket is élvezhetnek (havonta három webkonferencia, negyedévente egy Skype-konzultáció, kedvezmény az élő tréningekből és így tovább – a klubtagság feltételeiről itt olvashatsz bővebben), de az is fontos, hogy ők mondhatják meg, miről szóljon a heti egy komolyabb elemzés.

Ezt a gyakorlatot ugyanakkor bevezetem itt a blogon is, azaz a jövő héttel kezdve Te is megszavazhatod, miről szóljon a következő két bejegyzés. Remélem, hasznosnak találod majd ezt a rendszert, és szeretettel várom az ötleteidet – akár már most is, itt a hozzászólások között!