Egy héttel ezelőtt hirdettem meg, hogy várjuk kreatív ötleteiteket az Okos Honlap Tréning szlogenjére. Remek pályázatok érkeztek, és a zsüri, ahogy mondani szokás, igen nehéz helyzetben volt 🙂 Mostanra azonban megszületett a pártatlan, objektív döntés. Lássuk, kik írták a legjobbakat, kik vehetnek részt a Tréningen ingyenesen!

Kereken 40 (negyven!) szlogen-javaslat érkezett, egyik jobb, mint a másik, így gondolhatjátok, milyen nehéz volt kiválasztani a legjobbakat.

Végül úgy döntöttünk, hogy ez a három a kedvencünk:

 

“Okos Honlap – Netre vele!” (Szombati Orsolya)

“Ne élj máról holnapra, tégy szert egy Okos Honlapra!” (Szányelné Makai Emma)

“Sok a munkád holnapra? Bízd egy Okos Honlapra!” (Vajthó Gábor)

 

Gratulálunk a három nyertesnek! Tehát Szombati Orsolya, Szányelné Makai Emma és Vajthó Gábor ingyenes belépőt nyert a május 26-i Okos Honlap Tréningre.

 

Köszönjük a szlogen-ötleteket a többi pályázónak is: Erős Juditnak, Nagy Krisztinának, Horváth Editnek, Csapó Juditnak, Kalóz Editnek, Nagy Ludmilának, Maadadiné Borbély Máriának, Horváth Istvánnak, M. Szendrey Piroskának, Bors Anikónak, Szöllősi Gábornak és a Best Welcome-nak (ha valakit kihagytam véletlenül, szóljon és javítom!).

Aki pedig nem nyert, de szeretne magának egy Okos Honlapot, az ne késlekedjen, még lehet jelentkezni a Tréningre: http://www.okoshonlap.com