Ez a szakmai blog azért indult, hogy megoldást, segítséget, támogató közösséget nyújtson azoknak, akik WordPress weboldalt fejlesztenek maguknak, illetve azoknak, akik még csak ismerkednek a rendszerrel, és szeretnék megtanulni a működését. Igyekszem mindenkinek válaszolni, kialakítottam egy klubrendszert, és lassan formálódik az oldal közössége, akik már egymásnak is segítenek. Valami azonban még mindig hiányzik.

Úgy érzem, nem tudom pontosan, hogy Neked igazából mire lenne szükséged, és ezért nem elég hatékony az a segítség, amelyet fel tudok ajánlani. Az a feltételezésem, hogy kétféle olvasóm van: olyan, aki tudja, hogy mi fáj neki a WordPress rendszerrel kapcsolatban, és olyan, aki nem tudja, de érdekli a téma. Az is feltételezésem, hogy aki tudja, mi kell neki, miért olvassa ezt az oldalt, az is két csoportba sorolható.

Vannak, akik szeretnék, hogy “tegyem alájuk” a weboldalt technikailag, azután tanítsam meg nekik nagyon röviden a rendszer kezelését, a tartalmat majd töltik maguk, de időről időre szükségük lesz némi segítségre, ha valahol elakadnak (főleg technikailag).

Mások pedig maguk akarják csinálni az egészet, és ehhez különböző szintű tudásra és segítségre van szükségük, tehát van, aki az alapoktól szeretné megtanulni a WordPress kezelését, és van, aki már ismeri valamennyire, és kisebb dolgokban vár segítséget.

 

Így azonban nem könnyű olyan témákat feldobni, amely a legtöbb olvasóm érdeklődésére számot tart. Nyilván az a megoldás, hogy időnként ilyet írok, máskor amolyat (eddig is ez volt), de szeretnék konkrétabb segítséget nyújtani.

Sokan kérdezték, mikor lesz megint WordPress Tréning; és akárhányszor meghirdetek egy ilyet, mindig vannak, akik azt kívánják, bárcsak ne Budapesten lenne, mert részt vennének, de nem tudják megoldani az utazást.

A megoldás: a webkonferencia.

Szeretnék egy olyan webkonferenciát tartani, amelyen a lehető legtöbb kérdésre válaszolok, úgy, hogy mindenki hallja, és így egyszerre tudunk tanulni mindenki problémájából.

Szeretnék egy olyan webkonferenciát tartani, amelyen a lehető legtöbben részt tudnak venni, és a lehető legnagyobb segítséget nyújta blogom hűséges olvasóinak.

 

Meghirdetem tehát a WP-Suli első nagy problémamegoldó WordPress webkonferenciáját.

 

A webkonferencia időpontja: 2011. június 17. és 22. között.

A webkonferencia helyszíne: a saját nappalid, irodád, stb 🙂

A webkonferencia részvételi díja: INGYENES!

 

Ki vehet részt ezen a webkonferencián?

A webkonferencián való részvételnek egyetlen feltétele van: hiánytalanul és értelmesen ki kell töltened az alábbi űrlapot. Mindössze nyolc kérdés (a neveden és az e-mail címeden kívül), ebből négyre a válasz egy kattintás, kettőre egy számot kell írnod 1-10-ig, és van két “kifejtős” kérdés, amelyekre annyit írsz, amennyit akarsz. Legrosszabb esetben is tíz perc alatt megvan.

Tíz perc idődet kell feláldoznod, hogy kapj egy kétórás webkonferenciát teljesen ingyen! Megéri?

Előre is köszönöm a segítségedet, és várom a jelentkezésed!

 

 

És még egy: ha még nem regisztráltál nagy barátom, a Marketing Medve ingyenes tudásanyagára, akkor az alábbi képre kattintva megteheted: