A nyári szünet alkalmas arra is, hogy egy kicsit átgondoljam a helyzetemet (már amikor a négy gyerek épp nem ugrál a fejemen 🙂 ), és feldolgozzam a saját ötleteimet és a másoktól kapott jelzéseket. Így elhatároztam, hogy jelentős arculatváltást hajtok végre itt az oldalon – új, modern sablont kap a WP-Suli. Szerinted milyen legyen?

Amikor ezt a bejegyzést írom, már három napja csendesen esik az eső, beszorultunk a kis faházunkba a szigeten, és még jó, hogy van mobil internetünk… Amikor viszont Te olvasod a bejegyzésemet, már valószínűleg újra szép az idő, és én éppen a Moldván vezetek vízitúrát. Isten áldja, aki kitalálta a WordPress előredátumozási funkcióját 🙂

Szeretnélek megkérdezni Téged, kedves régi, hűséges olvasóm, hogy Neked milyen külalak tetszene a legjobban?

Az biztos, hogy kicsit áttekinthetőbb lesz a weblap szerkezete. Kiemeltebben látszanak majd a lehetőségeid, ha szeretnél segítséget kapni tőlem vagy részt vennél a WP-Suli közösségének életében. Jobban kereshetőek lesznek a témák, könnyebben megtalálod majd, ami a WordPress rendszerrel kapcsolatosan érdekel. A szerkezet nagyjából kialakult a fejemben, de a külsővel kapcsolatban még nem döntöttem, ebben kérem a segítségedet, illetve várom egyéb meglátásaidat is.

Előzetesen kiválasztottam négy sablont, amelynek az elrendezése nekem tetszik, és kíváncsi vagyok, melyik a legnépszerűbb. Az alábbi képekre kattintva nagyban is megnézheted őket. Van, amelyikből két változatot is feltettem, a kiemelt bejegyzések diavetítésének be- illetve kikapcsolásával. Kérlek, mondd meg, melyik tetszik Neked a legjobban!

(A színén mindegyiknek lehet állítani, úgyhogy azt most ne nézd, csak az elrendezést.)

Szavazz, azután írd meg a véleményedet, ötleteidet a hozzászólások között! Előre is köszönöm!

 

[poll id=”5″]