Karácsony előtt egy napig “kódolatlan hétvégét” tartottunk, hogy azok is belenézhessenek a klubtagok számára készült bejegyzésekbe, akik jelenleg nem tagok; közben pedig folyt az a felmérés, amelyből szerettem volna megtudni, mire van a leginkább szükséged, milyen formában várod tőlem a segítséget WordPress oldaladdal kapcsolatban. A kérdőívet kiértékeltem, és igényeitek alapján összeállítottam három lehetőséget. Mostantól tehát újra lehet jelentkezni a WP-Suli Klub háromféle csoportjába. A létszám korlátozott – lépj időben, ha nem akarsz kimaradni!

A kérdőívből megtudtam, hogy melyik lehetőséget hányan szeretnék, és milyen gyakorisággal. Az eredmények alapján hoztam létre a három csoportot – és itt egy nagyon fontos megjegyzés: a háromféle szint nem a jelenlegi tudásod alapján van meghatározva! – hanem aszerint, hogy ki mire ér rá, milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni.

Voltak ugyanis olyanok, akik – mivel Budapesttől távol élnek – nem tudnak élni a személyes találkozások lehetőségével, és sokaknak nincs idejük sem a személyes, sem az online konzultációkra, viszont szeretnék, ha a részletesebb bejegyzéseken keresztül a saját tempójukban tanulhatnának a WordPressről, illetve szükségük van arra a lehetőségre, hogy mögöttük álljak, és bármikor segítsek kisebb problémáik megoldásában. Ha ez a leírás Rád illik, akkor a “Bronz” csomag a Te számodra készült.

Ha a fenti lehetőségeken kívül szeretnél rendszeresen részt venni egyéni illetve csoportos online konzultációkon, viszont az élő (tantermi) képzésekre nincs időd és/vagy lehetőséged eljárni, akkor Neked az “Ezüst” csomag való.

Ha pedig igényed van arra, hogy kiscsoportban, közvetlenül kapj oktatást, úgy, hogy a saját számítógépeden azonnal közbe tudok avatkozni és segítek a problémáid gyors és hatékony megoldásában, ha Budapesten élsz vagy nem okoz gondot számodra, hogy havonta egyszer ideutazz, akkor Neked találtuk ki az “Arany” csomagot.

FONTOS! A “Bronz” tagokat a rendszer minden további nélkül kiszolgálja, az “Ezüst” és az “Arany” tagokkal azonban csak akkor tudunk hatékonyan együtt dolgozni, ha nincsenek túl sokan. Tehát az “Ezüst” és az “Arany” tagok létszáma korlátozott!

Az egyéni konzultációkra egy-egy alkalommal maximum 20 fő kaphat időpontot, így “Ezüst” és “Arany” tagból összesen legfeljebb 20 fő jelentkezését tudjuk elfogadni (és a cikk írásakor, egy nappal a meghirdetés után, ebből 2 hely már foglalt is).

Az élő (tantermi) oktatás legfeljebb 8 fős csoportokban zajlik, ennek megfelelően (a fenti 20 fős létszámon belül) az “Arany” tagok létszáma legfeljebb 8 fő lehet (és az a két tagunk, aki már befizetett, “Arany” tag lett, tehát itt már csak 6 hely van!).

 

Remélem, hasznodra válik a WP-Suli Klub új rendszere, és hatékonyan ki tudod használni a benne rejlő lehetőségeket. Kérlek, olvasd el a klubtagság feltételeit, az egyes klubtagsági szintekben elérhető szolgáltatások leírását erre a linkre kattintva », vagy a fenti WP-Suli Klub menüponton keresztül.

Ha tag szeretnél lenni, ne gondolkozz sokáig, hiszen a helyek gyorsan be fognak telni!