Így énekelt a Sziámi a “100 bolha” című számban (ez megvan? “Száz bolha, száz bolha, száz bolha egyszer jó; százból ha egyszer jó, az már nagyon jó” 🙂 ) – ez a dal járt a fejemben ma, amikor az egész napom azzal ment el, hogy véglegesre finomhangoltam egy Woocommerce-es webáruházat, és közben olyan apró tapasztalatokkal gazdagodtam, amelyek külön-külön nem érnének meg egy teljes blogbejegyzést, de mindenképpen szívesen megosztanám őket Veletek.

A mai nap egyébként nem volt különleges, hiszen minden napom ilyen, amikor éppen a weblapkészítés van soron (mert azért egy csomó minden mást is kell csinálnom). Így hát rengeteg hasonló apró tapasztalat van már a fejemben, némelyik vázlat formájában csak a megírására és a megjelenésére vár itt a blogban, a többi azonban elsikkad a mindennapok forgatagában, hogy maradjunk ennél az irodalmias stílusnál. (Bocs, néha kibújik belőlem a grafomán…)

Erre is jó a klub, hiszen ott, a tagokkal együtt gondolkodva, időről időre eszembe jutnak rég elfeledett apróságok, és sokszor éppen ezek lendítik át a holtponton beszélgetőtársaimat. Ugyanezért, és még sok minden másért is jó a WordPress Piknik, amelyet idén másodszor rendezünk meg.

Várok tehát minden WordPress iránt érdeklődőt egy egész napos vidám együttlétre, csodálatos környezetben, szabadidős programokkal, családi szórakozási lehetőséggel – azaz itt

 

a Második WordPress Piknik!

 

Mikor lesz?

2012. október 6-án, szombaton, délelőtt 11-től délután 17 óráig.

Hol lesz?

A Szentendrei-szigeten, Budapesttől 40 km-re, egy lovardában.

 

Mit fogunk csinálni?

  • “Forró Szék” – egyenként minden résztvevővel megbeszéljük, hogy kinek milyen tervei vannak a WordPress weboldalával, és együtt ötletelünk, hogy hogyan tehetnénk őt sikeresebbé – mindenkire sor kerül, és az ő idejében csak vele foglalkozik, csak rajta gondolkozik mindenki!
  • “Hideg Láb” – ha annyira meleg lesz (ami nem kizárt, mert a nyár ilyenkor szokott vihogni egyet a markába 🙂 ), a lábunkat a Dunába, vagy a medencébe lógathatjuk, a belső részeinket pedig jeges teával, sörrel, fagyival locsolgathatjuk;
  • “Okos Fej” – kötetlen, de hatékony formában megbeszéljük a felmerülő kisebb-nagyobb kérdéseket a WordPress oldalak működésével, trükkjeivel kapcsolatban;
  • “Laza Test” – na jó, tudom, ez egy kicsit furán hangzik… 🙂 – de a lényeg, hogy nem szakadunk bele a munkába, csak lazán, szabadon, azaz lesz bőven időnk íjászkodni, sétálni, lovagolni, bográcsozni, vagy csak heverni a fűben a gyönyörű tájat bámulva!

 

Ki vehet részt?

Mindenki, aki akar!

Mennyibe kerül?

Klubtagoknak ingyenes;

Klubtagok családtagjainak 500 Ft / fő;

mindenki másnak 1.000 Ft / fő.

 

Még mindig lehet jelentkezni klubtagnak, és ha a hátralévő időszakra vonatkozó tagdíjad eddig a napig be is érkezik hozzánk, akkor már klubtagként, tehát ingyenesen jöhetsz!
Kattints ide, ha klubtag akarsz lenni! » (új ablakban nyílik)

 

Mit tartalmaz a Második WordPress Piknik részvételi díja?
(azaz mit kap ingyen minden klubtag?)

  • személyes találkozás velem 🙂
  • részvétel a WordPress konzultációkon;
  • íjászat kipróbálása oktatással;
  • lovak és kutyák megnyugtató társasága;
  • finom jeges tea minden mennyiségben.

(Külön díj ellenében lehet lovagolni, illetve bográcsos ebéd rendelhető 1.000 Ft / fő áron.)

 

Gyere el Te is,
vegyél részt a Második WordPress Pikniken,
tanulj, pihenj, szórakozz velünk, és hozd el a családodat is!

 

A tavalyi, első WordPress Piknik résztvevőinek élménybeszámolóit itt olvashatod el »

 

Ha csatlakozol hozzánk, kérlek, az alábbi űrlapon jelezd részvételi szándékodat:

Hogyan szólíthatlak? *

Teljes neved: *

e-mail címed: *

Klubtag vagy?*

klubtag vagyokmost fogok jelentkezninem vagyok klubtag

Hány vendéget hozol magaddal? * (ez persze lehet 0 is 🙂

Hány főre kérsz bográcsos ebédet? * (ez is lehet 0 🙂

Ellenőrző kérdés (ugye, nem vagy spamrobot? 😉 *

 

Szeretettel várlak!