Ismét lesz kiscsoportos WordPress Tréning (olyan, mint az előző: “Hozz egy laptopot, és menj haza egy teljes, kész WordPress oldallal!“), amelynek segítségével a résztvevők a nulláról indulva feltelepített WordPress oldallal térhetnek haza, és ezután önállóan haladhatnak tovább. Az első tréning tapasztalatait természetesen figyelembe vesszük.

A teljesen kezdők kedvéért az első óra nyilvánvalóan most is a letöltéssel és telepítéssel fog elmenni, így ez alkalommal háromórás lesz a tréning. Így lesz elég idő a beállításokra és testreszabásokra, illetve mindenki megismeri majd a Vezérlőpult és a szerkesztőfelület kezelését.

Szintén az első alkalom tapasztalata, hogy nem szabad nagy csoportban gondolkozni, ezért legfeljebb tíz fő vehet részt a tréningen.

 

Tehát 2010. április 21-én, szerdán 14.00 órától 17.00 óráig élő tréninget tartok a Lurdy Ház Sikermix termében. Itt van ingyenes WiFi csatlakozás, ezért ha van egy laptopod beépített WiFi-vel, és magaddal hozod, akkor a háromórás tréning után egy kész WordPress oldallal mehetsz haza!

(Édesanyák, figyelem: a Lurdy Házban működő Játszóház szerdánként féláron vigyáz a kicsikre, amíg Te a tréningen okosodsz!)

 

Kinek való tehát ez a kiscsoportos képzés? Neked, ha

+ szeretnél végre egy saját weboldalt, amelyet magad is fejleszthetsz programozói tudás nélkül;

+ az ingyenes blogszolgáltatóknál nem találod meg, amire szükséged van;

+ egyedül nehezedre esik eligazodni, szívesen veszed a személyes törődést;

+ jobban tudsz úgy tanulni, ha az orrod előtt mutatják, hogy mit kell csinálnod.

 

Ne gyere el erre a tréningre, ha

– fogalmad sincs még, mi az a honlap, domain-név, blog, és nehézséget okoz a számítógép kezelése (Neked a PC Start programot ajánlom);

vagy ha

– már van WordPress oldalad, és finomhangolásra van szükséged (Neked nemsokára egy haladó szintű tréninget ajánlok).

 

Ez a tréning tehát kifejezetten azoknak szól, akik szeretnének egy WordPress oldalt, és jobban tudnak tanulni személyesen, mint egy tananyagból. Ha ez igaz Rád, akkor szeretettel várlak, csak kattints az alábbi gombra:

 

Jelentkezés a tréningre

 

A háromórás tréning részvételi díja mindössze 6.400 Ft + ÁFA, azaz 8.000 Ft – és ezért egy kész új weboldallal mehetsz haza, amelyet a későbbiekben egyedül is tovább tudsz fejleszteni. Ehhez minden szükséges tudást megkapsz a tréningen!

 

És végül hadd álljon itt ismét az első tréning egyik résztvevőjének véleménye (ő volt az, aki kicsit kilógott a sorból, mivel nem volt teljesen kezdő):

A tréningen jó hangulat volt és előadó-oktatóként is megfelelő vagy. Nekem személy szerint kevesebb újdonság volt, mint amire számítottam. Eddig a pontig kb. magamtól is eljutottam és nekem éppen a következő szint kellett volna. De persze sok érdekes és fontos dolgot tudtam meg és még jobban kitisztult ez az egész WP dolog, ami ennyi pénzt mindenképpen megért! Ha lesz haladóbb csoport, akkor újra elmennék.

Röviden: kis csoport, több idő, messzebbre eljutni, de mindezt sokkal drágábban (ez utóbbin sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e… :-))

Rendben van, figyelembe veszem a kritikát: a kis csoport, a több idő, a messzebbre eljutni meglesz, a sokkal drágábbat egyelőre elhalasztom 🙂 És lesz haladóbb csoport is nemsokára – csak győzzétek kivárni! 🙂

 

Gyere, hozd el a laptopod, és menj haza egy kész WordPress oldallal! (Az sem baj, ha nincs még domain-neved és tárhelyed, ott kapsz egyet ingyen három hónapra, aztán ha akarod, véglegesítheted.)

 

Jelentkezés a tréningre