Ezen a héten megtörténik az, amire már sokan vártak (én legalábbis biztosan :-)) – elindul a WP-Suli webkonferencia-sorozata! A próbákon túl vagyunk, minden rendszer működik, minden lámpa zöldet mutat. Semmi másra nincs már szükségünk, csak Rád!

Mi is az a webkonferencia? (Webináriumnak is szokás nevezni.)

A lényege az, hogy egy virtuális teremben gyűlünk össze mindannyian egy adott időben, ugyanúgy, mintha a valóságban tennénk. Kell hozzá a számítógéped, az internet-kapcsolatod, egy hangszóró, hogy halld, ami a teremben zajlik, és egy mikrofon, hogy hozzá is tudj szólni – de ha ez utóbbi nincs, az se baj, hiszen a chat-ablakon keresztül írásban is hozzászólhatsz, kérdezhetsz.

Tehát tulajdonképpen minden ugyanolyan, mint egy valóságos találkozón, tréningen, konferencián, azzal a különbséggel, hogy nem kell átöltöznöd és odautaznod, nem kell megoldanod a kisgyerekeid elhelyezését, nem kell pénzt költened a házon kívüli étkezésre – azaz az otthonod kényelméből, vagy a munkahelyed elhagyása nélkül vehetsz részt egy megbeszélésen, akármelyik pontján vagy is a földgolyónak.

2010. március 4-én tartottuk az első próba-alkalmat, és akik ott voltak, hasznosnak és érdekesnek találták a témát és a lehetőséget. Ezért úgy döntöttünk, folytatjuk, lesznek kezdőknek való ötletek, lesznek haladó témák, és ami a leglényegesebb: ez egy kiváló alkalom arra, hogy kérdezz, és rögtön választ is kapj – nemcsak tőlem, hanem a többi résztvevőtől is, hiszen könnyen lehetséges, hogy valaki a többiek közül éppen most oldott meg egy olyan problémát, amely Neked jelenleg fejtörést okoz.

 

FRISSÍTÉS: A legközelebbi alkalmat 2010. április 14-én, szerdán 14 órakor tartjuk!

 

Érdekel az ötlet? Szeretnél részt venni a WP-Suli webkonferenciáin?

Kattints az alábbi gombra, és jelentkezz!

 

Jelentkezem