Ismét jön a sokak által már várt WordPress Tréning! A múltkori elrendezés sikeres volt, így most is hasonlóan csináljuk: így újra lehetőséged nyílik kis csoportban, személyesen tőlem tanulni a WordPress tartalomkezelő rendszerről, valamint (ezúttal) az Autoresponderről. 2011. március 16-án, szerdán egésznapos tréninget tartok Budapesten, a Lurdy Házban – délelőtt a kezdők számára, akik, ha laptoppal jönnek, ebédidőben akár egy kész weboldallal távozhatnak, délután pedig a haladók számára, akikkel most elsősorban az Autorespondert tanulmányozzuk.

 

A nap beosztása a következőképpen fog kinézni:

8:30 – 9:00 regisztráció a kezdők tréningjére;

9:00 – 10:30 kezdők I. rész – domain-név lefoglalása, tárhely kialakítása a WordPress fogadására, adatbázis létrehozása, FTP-kapcsolat létesítése, WordPress fájlok letöltése, kicsomagolása, feltöltése a tárhelyre, a WordPress telepítése;

10:30 – 11:00 kávészünet;

11:00 – 12:30 kezdők II. rész – a Vezérlőpult ismertetése, alapbeállítások elvégzése, sablon választása, telepítése és testreszabása, a legfontosabb bővítmények telepítése és beállítása;

12:30 – 13:30 ebédszünet;

13:30 – 14:00 regisztráció a haladók tréningjére;

14:00 – 15:30 haladók I. rész – a WordPress testreszabása, “kódturkászás” alapok, “idegen” alkalmazások integrálása a WordPress rendszerébe; az autoresponderek és a WordPress (bővítmény vagy külső alkalmazás; külső autoresponder telepítése).

15:30 – 16:00 kávészünet;

16:00 – 17:30 haladók II. rész – autoresponder üzemeltetése WordPress oldalon (autoresponder beállítása; visszaigazoló oldalak készítése; hírlevélsablon készítése; az első levelek létrehozása); majd válasz a résztvevők kérdéseire.

A részvételi díj mindkét részre (a kezdők illetve a haladók tréningjére) 8.000 Ft + ÁFA, ha valaki mindkettőn részt akar venni, akkor a részvételi díj 14.000 Ft + ÁFA.

Klubtagok 1.000 – 1.000 Ft kedvezményt kapnak, azaz ha klubtag vagy és egy tréningre jössz, akkor 7.000 Ft + ÁFA, ha egész napra jelentkezel, 12.000 Ft + ÁFA a részvételi díjad.

Mivel a tapasztalatok szerint a délelőttre tervezett tréning akkor eredményes, ha viszonylag kevés a résztvevő, ezért erre legfeljebb 10 fő jelentkezését fogadom el; a délutáni, haladóknak szóló tréningen is legfeljebb 30 fő vehet részt, hogy elegendő idő legyen mindenki kérdésével foglalkozni.

A tréning helyszíne Budapest, Lurdy Ház, Sikermix terem – ingyenes WiFi csatlakozással, a szünetekre számtalan étterem kínálatával, ingyenes parkolással, és ha vásárolnod kell, mielőtt hazamész, a földszinti áruházban mindent beszerezhetsz 🙂 (Édesanyák, figyelem: a Lurdy Házban működő Játszóház szerdánként féláron vigyáz a kicsikre, amíg Te a tréningen okosodsz!)

A tréningre az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni:

 

Jelentkezés a tréningre

 

Kinek való tehát a kezdő képzés? Neked, ha

+ szeretnél végre egy saját weboldalt, amelyet magad is fejleszthetsz programozói tudás nélkül;

+ az ingyenes blogszolgáltatóknál nem találod meg, amire szükséged van;

+ egyedül nehezedre esik eligazodni, szívesen veszed a személyes törődést;

+ jobban tudsz úgy tanulni, ha az orrod előtt mutatják, hogy mit kell csinálnod.

Ne gyere el a kezdő tréningre, ha

– fogalmad sincs még, mi az a honlap, domain-név, blog, és nehézséget okoz a számítógép kezelése (Neked a PC Start programot ajánlom);

vagy ha

– már van WordPress oldalad, és finomhangolásra van szükséged (Neked a délutáni programot ajánlom).

Kinek való a haladó képzés? Neked, ha

+ van már WordPress oldalad, tisztában vagy az alapokkal, és szeretnél tovább haladni;

+ tudod, hogyan kell a motort, a sablont, a bővítményeket telepíteni és beállítani, de egyes feladatok nehézséget okoznak;

+ szeretnél a szokásos bemutatkozó oldalaknál vagy blogoknál sokkal többet kihozni a WordPress oldaladból;

+ nincs ugyan még WordPress oldalad, de már sokat hallottál róla, és szeretnéd megtudni, alkalmas lesz-e az igényeid szerinti honlap elkészítésére.

Ne gyere el a haladó tréningre, ha

– van már WordPress oldalad, de még a kezdeti nehézségekkel bírkózol (Neked a WP-Suli blog tanulmányozását és az e-mailben kérhető segítséget ajánlom);

vagy ha

– már jól ismered a rendszert, és egyedi igényeidet szeretnéd megvalósítani (Neked a konzultációs szolgáltatásomat ajánlom, vagy azt, hogy rendeld meg tőlem a weboldalad elkészítését).

Ez a tréning tehát kifejezetten azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a WordPress rendszerrel, és jobban tudnak tanulni személyesen, mint egy tananyagból. Ha ez igaz Rád, akkor szeretettel várlak, csak kattints az alábbi gombra:

 

Jelentkezés a tréningre

 

Gyere, hozd el a laptopod, és menj haza egy kész WordPress oldallal!