Ritkán szoktam hasonlókról írni, de ez megéri: a Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete workshopot tart, amelyen szó lesz arról is, hogy hogyan lehet WordPress sablonokat létrehozni Adobe termékek segítségével.

Közlöm tehát Papp Ádám, a Magyar Adobe Felhasználók Egyesületének elnöke levelét:

“Az alábbiakban egy, a WordPress társadalom számára is fontos és remélhetőleg hasznos hír anyagot szeretnék küldeni.

II. HAUG workshop

A 2010. nyarán alakult Magyar Adobe Felhasználók Egyesülete 2010. november 27-én megtartja a II. HAUG workshopját, melynek témája: Joomla és WordPress sablonok szerkesztése Adobe termékekkel. Az esemény megrendezésére az XMS Akadémia ad otthont. A másfél órás szakmai párbeszéd–előadást Elekes Attila HAUG alapító és Papp Ádám HAUG elnök tartja, amin kitérnek a Joomla és WordPress sablonok szerkesztésére, a szerkesztést segítő Adobe kiegészítőkre, tippekre és trükkökre is. A workshopon választ adunk a témában felmerülő kérdésekre, továbbá lehetőséget biztosítunk a saját készítésű Joomla vagy WordPress sablonok bemutatására is.

Az eseményre meghívást kapott a magyar WordPress közösséget vezető Patai László és Lakatos Zsolt is. A rendezvény végén akár HAUG taggá is válhatnak az érdeklődők, ami számos kedvezménnyel jár a támogatóink jóvoltából.

Még egyszer a részletek:

Téma: Joomla és WordPress sablonok szerkesztése Adobe termékekkel

Időpont: 2010. november 27. szombat, 10:00-12:00

Helyszín: XMS Akadémia (1138 Budapest Váci út 178. (Duna Plaza))

Az eseményen való részvétel ingyenes, a férőhelyek tekintetében érdemes előregisztrálni: http://xms.hu/akademia/index.php?mode=bemutato&mode2=7f2a0d

Szeretettel várunk mindenkit!”