Ma a finisbe érkezik a MarketingMedve-kampány, amelynek idén a WP-Suli is részese volt. Ha meg akarod tanulni a WordPress kezelését az otthonod vagy az irodád kényelméből, kéthetente élő konzultációkkal, és egy gyakorló weblappal, amelyet három hónapig használhatsz, akkor ez az utolsó napod, hogy mindezért 32.000 Ft + ÁFA helyett csak 8.700 Ft + ÁFA-t fizess. Ráadásképpen kapsz még egy nagy halom ajándékot, hiszen a Medve-csomag értéke közel félmillió forint.

Nem is szaporítom tovább a szót, hiszen rengeteg a dolgom: naponta többtucat e-mailben válaszolok a tanfolyam jelenlegi hallgatóinak kérdéseire, foglalkozom a klubtagokkal, újabb és újabb WordPress oldalakat készítek, közben újabb és újabb érdekes bővítményeket, lehetőségeket ismerek meg – ezekről Neked is hamarosan írni fogok, amint lezajlik ez a mostani kampány. És gondolom,várod már az új sablont, meg azt a két új szolgáltatást, amelyet már beharangoztam a nyár folyamán…

A szombati Piknikről is írok nemsokára, nagyon jól sikerült, képek is lesznek, meg a résztvevők is írnak arról, hogy hogy érezték magukat, de most ami a legfontosabb:

vedd meg a MarketingMedve csomagot ide kattintva (de siess, mert már csak ma éjfélig teheted ezt meg!),

– és/vagy jelentkezz klubtagjaink közé, hogy Neked is elsőbbséggel válaszoljak, ha kérdésed van (a többi szolgáltatásról nem is beszélve…).

További jó WordPressezést mára meg a hét további részére – rohanok, mert már várnak a tanítványaim!