Kell egy weblap, de még nem mertél belevágni?

Szükséged van egy saját honlapra? Úgy érzed, hogy ez Neked “túl nagy falat”? Kár lenne – mert nem az! Ma már bárkinek lehet saját honlapja, előzetes tapasztalatok és programozói tudás nélkül is. Ha megismered a WordPresst, kezedben lesz a megfelelő eszköz! 🙂

Igen, ez itt a reklám helye…

Miért jó, ha a WordPresst választom?

Ha használsz szövegszerkesztőt, képes vagy egy WordPress alapú weblap elkészítésére. Többé nem kell programozót keresned minden apró változtatásért. A weblapod gyorsan elkészül, nem okoz gondot számodra egy kép, egy videó, egy űrlap beillesztése.

Ingyenes rendszer, profi tudás és külalak

A WordPress ingyenesen letölthető és használható, üzleti célokra is. Többezer ingyenes sablon és több tízezer szintén ingyenes bővítmény létezik hozzá. A weblapod szemet gyönyörködtetően szép és hihetetlenül okos lesz, befektetés nélkül!

Miért jó, ha a WP-Suliban tanulsz?

2009 óta foglalkozunk WordPress alapú weblapokkal, ezen idő alatt több mint 600 céges bemutató oldalt, webáruházat, tematikus blogot és hírportált készítettünk. Rutinos oktatóink adják át tapasztalatainkat – érteni fogod akkor is, ha még sohasem foglalkoztál számítástechnikával.

 

Legközelebbi időpontok:

2017. február 23., 28., március 2., 9.

2017. március 30., április 4., 6., 13.

 

További információ, részletes, tematika, jelentkezés:

https://80nap.hu/tudnivalok-trening/

 

Várunk szeretettel!