A hétvégétől nyári időszámítás van – ezt a WordPress nem kezeli automatikusan, így Neked kell átállítanod. Lépj be a Vezérlőpultodon a Beállítások menüpontba, és állítsd át az időzónát UTC+2-re! (FRISSÍTÉS: nézd meg a hozzászólások között, hogy hogyan tudsz megszabadulni ettől a problémától 🙂 ) Azután gyere vissza ide és olvass tovább 🙂

Sokak kérésére a márciusi online tréning a WordPress alapú webáruházakról fog szólni. Ha tehát érdekel ez a téma, hallgasd meg Te is a tapasztalataimat róluk!

Az online tréning március 29-én, tehát most csütörtökön, délelőtt 10 órától 12 óráig lesz a WP-Suli webkonferencia-termében. Ha érdekel a téma, de nem felel meg az időpont, akkor is nyugodtan jelentkezhetsz: a tréningről felvétel készül, így ezt bármikor megnézheted / meghallgathatod.

A tréningen elmondom tapasztalataimat az eddig általam használt három webáruház-bővítményről, a WP e-Commerce-ről, a WP eStore-ról és legújabb “szerelmemról”, a Cart66-ról. Mindhárom kellemes, jól használható rendszer, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és mindháromnak van ingyenes illetve fizetős (és egyben nagyobb tudású) változata. A legtöbb webáruház működik az ingyenes változatukkal is, de ha kicsit komolyabbak az igényeid, érdemes beruháznod a kiegészítőkre – ezeknek a nagyságrendje 20 és 100 dollár között van, tehát még a legdrágább sem kerül többe 20-22 ezer forintnál.

Nyilván ezért az összegért nem számíthatsz olyan hatalmas tudású és rugalmasságú webáruházra, mint például a ShopRenter, de ha bizonyos kérdésekben hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, ha pártucat (legfeljebb 100-200) terméked van, viszont szeretnéd kihasználni a webáruházadat is tartalmazó weblapodon a WordPress által kínált designt, keresőbarát felépítést és rugalmasságot, akkor érdemes a webáruházadat is WordPress motorra építeni.

A tapasztalataim bemutatása után természetesen lesz lehetőség kérdezni, illetve várom a Ti tapasztalataitokat is – a tréningen, illetve itt, a hozzászólások között is.

 

A csütörtöki online tréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

 

Klubtagok, figyelem! Számotokra a tréning ingyenes, de részvételi szándékotokat jeleznetek kell a ma reggel Nektek külön kiküldött levélben lévő jelentkezési linkre kattintva. Ha nem jelentkeztek, nem tudtok bejönni a terembe és nem kapjátok meg a felvételt sem!

Nem vagy még klubtag?! Akkor gyere és jelentkezz gyorsan! 🙂