Ha belefáradtál abba, hogy rengeteg munkát kell beleölnöd egy normálisan kinéző, hatékony érkezési oldal vagy értékesítési oldal létrehozásába, akkor a WordPress Marketer Plugin nevű bővítménynek örülni fogsz! Igaz, fizetős, de csak egyszer kell kiadnod érte 97 dollárt (mai árfolyamon kb 21.000 Ft-ot), és soha többé nem kell kínlódnod ezzel a munkával, vagy megfizetned valakit, hogy végezze el helyetted.

(Az ötletért, a bővítmény bemutatásáért köszönet a pcmegoldasok.hu oldalnak! Ha esetleg szükséged van némi ismeretrendszerezésre a számítástechnikában, akkor melegen ajánlom ingyenes online tanfolyamukat is – lásd a FORRADALOM menüpontot a fenti oldalon.) (Új ablakban nyílik.)

A WordPress Marketer Plugin segítségével mindenféle programozói tudás nélkül, egyszerű kattintásokkal és húzásokkal, előre beépített elemek kiválogatásával és rendszerezésével változatos, professzionális érkezési oldalakat hozhatsz létre, egyetlen másodperc kódturkászás nélkül. Nézd meg a videót! Nem rövid, de megéri, mert egészen elképesztő, mit tud ez a holmi…

 

 

Amúgy akár pénzkereseti lehetőségnek is jó a WordPress Marketer Plugin, hiszen van affiliate programja, azaz ha írsz róla a blogodon, vagy elhelyezed valamelyik bannerját, az általad közvetített vásárlások után jutalékot fizet Neked a fejlesztő. Itt tudsz regisztrálni az affiliate programba, és például ilyen bannert tehetsz ki a weboldaladra:

Érkezési oldal WordPressben húzd és vidd módszerrel

 

Nekem mindenesetre nagyon tetszik ez a bővítmény, fogom használni – tehát ha úgy gondolod, hogy Neked nem ér meg 97 dollárt, de szeretnéd, hogy készítsek számodra egy ilyen érkezési oldalt, az is megoldható. Kattints ide az ajánlatkéréshez!