Az Envato Team bejelentette, hogy a WP Bakery által készített “húzd-és-vidd” bejegyzésszerkesztő (vagy ahogyan többen ismerik: page builder), a Visual Composer kódjában biztonsági hibát fedeztek fel. A 4.7.4. verzióban ezt javították, tehát ha korábbit használsz, akkor mindenképpen frissítsd a bővítményt. Megmutatom, pontosan hogyan tudod ezt megtenni.


Visual Composer frissítés

Ha Te magad vásároltál olyan sablont, amelybe bele van építve a Visual Composer, vagy ha külön megvásároltad ezt a bővítményt, akkor a következőket kell tenned:

  • lépj be az Envato fiókodba a themeforest.net vagy a codecanyon.net oldalon, és töltsd le a frissített bővítményt innen: http://codecanyon.net/item/visual-composer-page-builder-for-wordpress/242431;
  • envato markettömörítsd ki a letöltött .zip fájlt;
  • menj fel FTP-vel a tárhelyre;
  • a kitömörített mappából a “js_composer” mappát töltsd fel a “wp-content/plugins” mappába (ezzel felülírod a korábbi Visual Composert);
  • végül lépj be a weboldalad Vezérlőpultjára, és ellenőrizd, hogy a Visual Composer verziószáma valóban 4.7.4.

Ha mi vásároltuk Neked a sablonodat vagy a bővítményt, akkor elküldjük Neked a bővítmény friss változatát, csak írd meg, kérlek, e-mailben, hogy szükséged van rá.

Ha van velünk karbantartási szerződésed, akkor a frissítést automatikusan és ingyenesen elvégezzük helyetted a legközelebb esedékes karbantartás során.