Egyszerűen kezelhető weboldal,
gyorsan, programozói tudás nélkül!

Úgy döntesz, elkezdesz valamilyen internetes vállalkozást…

Megvan az ötlet, hogy mivel foglalkozz…

De kellene egy weboldal!

Most mi legyen? Indítasz egy tízezredik blogot valamelyik ingyenes szolgáltatónál? Keresel egy félautomata megoldást, nehézkes szerkesztőfelülettel és tizenkettő-egytucat-kinézettel? Megbízod a “szomszéd Pistikét”, hogy dobjon össze Neked valamit? Megtanulsz programozni magad, vagy megbízol egy méregdrága webdesignert, aki sokszor mintha nem is egy nyelvet beszélne Veled?

Biztos, hogy nincs más megoldás?

Természetes, hogy van. Itt ez a kiváló tartalomkezelő rendszer, a WordPress. Ingyenes, magyarul is tud, teljes mértékben testreszabható, rengeteg kényelmes kiegészítő van hozzá…

Te jószagú ég, mikor fogom én ezt megtanulni?!

Az anyáknak aztán igazán a legkevesebb, amijük van, az az idő. Márpedig egy új dolog megtanulása, akármilyen okos is az ember, eltart egy ideig – különösen, ha egyenként, magadnak kell összevadásznod az internetről, amire szükséged van.

Ugye, milyen jó lenne, ha valaki előtted járna?

Ugye, mennyi időt megspórolnál, ha nem Neked kellene utánanézned mindennek?

Biztosan nem jöttél még rá :-), de jó hírem van: előtted járok ebben, és szívesen megosztom Veled a tudásomat. Tudom, hogy Te magad, egyedül is eljutnál oda, ahol most én vagyok, hiszen minden, a WordPress-szel kapcsolatos tudás továbbra is ott van, ahol én megtaláltam: az interneten. Csak éppen beletelik egy kis időbe (néhány hónapba, évbe…), amíg összeszedi az ember.

Én már túl vagyok ezeken az éveken.

Adhatok egy tanácsot? Használd az én agyamat! 🙂

A Te nyelvedet beszélem. Én is anya vagyok, négy kisgyerekkel.

Sok a feladatom, kevés az időm, nincs programozói tudásom, mégis értek a WordPresshez, és sorban készítem vele a weblapokat.

Szeretnél ebben rám hasonlítani? 🙂

Akkor gyere, és tanuld meg velem ezt a kiváló tartalomkezelő rendszert: olvasd a blogbejegyzéseket, figyelj, kérdezz, és hogy biztosan ne maradj le semmiről, iratkozz fel a blogértesítőre az alábbi űrlapon:

Vezetékneved:
Keresztneved:

(Ha az asszonynevedet szeretnéd megadni, akkor azt kérlek, a Vezetéknév mezőbe írd, és a keresztnevedet is add meg, hogy azon szólíthassalak a levelekben.)

e-mail címed:

Kérlek, jelöld be, hogy milyen gyakran szeretnél blogértesítőt kapni!

  Heti blogértesítőt kérek, péntekenként délelőtt
Azonnali értesítőt kérek, amint a cikk megjelenik
 
 

 

Én is utálom a spameket!A “Kérem a blogértesítőket!” feliratú gomb megnyomásával engedélyt adsz nekem, hogy e-maileket küldjek Neked a WordPress rendszerrel illetve egyéb webdesign témákkal kapcsolatos blogbejegyzéseimről, az általam szervezett tréningekről, tanfolyamokról, valamint hasonló hírekről.

Nem kell aggódnod, nem fogok visszaélni a bizalmaddal. Nem fogok spameket küldeni, sem idegen reklámokat. A levelekről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz, így adataid azonnal törlődnek a rendszerből, és többet nem kapsz tőlem semmilyen levelet. Adataid természetesen biztonságban vannak nálam, senkinek nem adom ki őket, és semmi másra nem használom fel, mint amit itt fent leírtam. Becsszó 🙂

Céges adatainkat az Impresszum oldalon találod, a felhasználási feltételeket a Jognyilatkozat oldalon. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-69089/2013.