Bikfalvi Moni

Elakadtál a WordPress oldalad telepítésében, szerkesztésében?

Segítségre volna szükséged, de nem tudod, kihez fordulj?

Tanácsot szeretnél kérni, de még a problémát is nehéz megfogalmaznod?

Nagyjából érted, mit kellene tenni, csak nincs kedved vagy időd hozzá?

Kérdezz, segítek!

Mielőtt azonban kérdeznél, kérlek, nézd végig a korábbi bejegyzéseket – és a hozzászólásokat is! Gyakran kapok olyan kérdéseket, amelyekre a válaszom az, hogy elküldöm a vonatkozó bejegyzés linkjét. Ezzel azonban mások elől vennéd el az időt. Az oldalsávban (a blogértesítő feliratkozás alatt) remek kereső működik, próbáld először azzal megkeresni, hogy felmerült-e már korábban hasonló probléma.

Ha a korábbi bejegyzésekben nem találod, amire szükséged van, akkor fordulj hozzám! A segítségnek három lehetséges formája van:

1. Ha valami kisebb problémád van, amelyet valószínűleg egy-két mondatban meg lehet oldani, akkor írd meg hozzászólásként a témába vágó cikknél, és hamarosan választ kapsz rá. Ez a szolgáltatás ingyenes. (Ha mégis hosszabb együttműködést igényel a problémád, akkor szólok, és még mindig választhatod a következő lehetőséget.) Kérlek, vedd figyelembe, hogy nagyon sok kérdést kapok, az időm pedig véges, úgyhogy nem tudok mindig azonnal vagy gyorsan válaszolni, bár mindent megteszek, hogy ne várakoztassalak sokáig.

2. Ha olyan problémád van, amelyet csak úgy tudok megoldani, hogy belépek a WordPress oldalad Vezérlőpultjába, vagy ha hosszabban szeretnél beszélni velem, hogy átnézzük a weblapodat és közösen beállítsunk mindent, hogy megmutassam a Vezérlőpult működését vagy bármi mást, akkor válaszd konzultációs szolgáltatásomat: ezt Skype-on lehet igénybevenni, és az ára 12.000 Ft + ÁFA óránként.

MEGJEGYZÉS: Hogyan döntöm el, hogy egy kérdés “kicsi” vagy “nagy”?
Hogyan tudod Te magad is “megjósolni”, hogy tudok-e válaszolni az ingyenes segítség keretein belül?

Az ökölszabály erre:
– ha azt kell megmondanom, hogy mit csinálj, az ingyenes;
– ha azt kell megmondanom, hogy hogyan csináld, az fizetős.

Az esetek 98 %-ában ez dönt.

3. Ha meg akarsz bízni azzal, hogy telepítsem és beállítsam a teljes weboldaladat, akkor kérd webdesign árajánlatomat! Tapasztalataim alapján összeállítottam három csomagot, ha ezektől eltérő igényeid vannak, akkor egyedileg állapodunk meg, a fenti, 12.000 Ft-os óradíjjal számolva. A csomagok áráról és tartalmáról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

+1 lehetőség: a Facebookon működik egy aktívnak és segítőkésznek nevezhető csoport (az óvatos fogalmazás oka, hogy minden Facebook-csoport tud időnként nagyon cuki, máskor meg nagyon undok is lenni 🙂 ) “WP-Suli WordPress csoport” néven – itt is kérhetsz segítséget (ha pedig valami másban Te tudsz segíteni a többieknek, akkor azért hálásak lesznek). A csoport egyik jó tulajdonsága, hogy nemcsak belőlem áll, így esélyes, hogy hamarabb kapsz választ, mint ha meg kell várnod, amíg ráérek.

Az általam készített oldalak egy részét megnézheted ide kattintva.

 

Rólam mondtátok 🙂

Wordpress költöztetésben kértem segítséget. Teljesen elégedett vagyok, mert megkaptam, amire szükségem volt. (Lehet, hogy te nem adnál nekem 10 pontot, mert több munkád volt a feladattal, mint amire számítottál.) Nagyon könnyen elérhető voltál, még akkor is reagáltál, amikor éjszaka megcsináltam neked a hozzáférést az oldalamhoz, pedig nem is azért csináltam, hogy rögtön foglalkozz vele... Addig gyűrkőztél a problémával, míg meg nem oldódott, és nem hagytál magamra amikor nem sikerült rögtön, ezt most is köszönöm! Szívesen látnék egy olyan szolgáltatást, hogy egy tölcséren a fejembe töltöd az összes wordpress tudásodat, amire szükségem van! Erről lehetne szó esetleg? 🙂 További sok sikert az online és offline életedben!

V. Kati
www.teglarium.com (A bontott tégla reneszánsza)
A "WP-Suli Titkok" nagyon jó kis leírás. Aranyat érnek a tanácsaid!
Csak neki kell látni és végigmenni a lépéseken. Tökéletes!
Mindjárt meg is csináltam mindet. Egy hibája volt csak, hogy hamar vége lett. 🙂
Bármikor megdobhatsz hasonló jó tanácsokkal!
Köszönet minden segítségért, támogatásért! Nagyon nagy segítség, hogy vagy! 🙂

Sármásiné Erdődy Gizella
www.profigrafologia.hu
Kezdő vagyok ebben a témában, de igyekszem. Nekem nagy segítség az oldal, a tagság. A legutóbbi webkonfi is tanulságos volt számomra. Kicsit lasabban mennek a dolgok mert nyugdíjas vagyok, de sokat tanulok az oldalakból.

Halas Csaba
Egy éve vagyok tagja a WP Suli Klubnak. Amikor tagja lettem, még nem is gondoltam, hogy milyen jó döntést hoztam. A tudásvágy vezérelt, hogy minél többet megtudjak a WP honlapok készítéséről és üzemeltetéséről. Az eltelt 1 év alatt valóban nagyon sokat tanultam a klubban és a klubon kívül is, mert közben elvégeztem a WP Alapozó- és Haladó Tanfolyamokat, amelyek anyagából több tudást kaptam, mint amire számítottam. Sokkal könnyebben és gyorsabban dolgozom a honlapommal, mint azelőtt.
A WP-Suli Klubtagság nekem a legfontosabb dolgot jelenti ezen a területen: a biztonságot: azt, hogy D. Bikfalvi Monira mindig számíthatok. Bármilyen gondom van a weblapommal kapcsolatban, gyors, szakszerű és jó megoldást kapok.

Pap Zsuzsa
www.fozzkonnyen.hu
Nagyon jó lett a WP-Suli Titkok, még, még még, ennyi nem elég. 😀

Berec Zsanett
Számomra minden írásod nagy segítség, mivel teljesen kezdő vagyok e téren. Ettől függetlenül nagyon szeretnék online vállalkozásba fogni és több ötletem is van. Sokat segítenek az írásaid, a "WP titkok" is sok újat nyújtottak. Az Angyalt is nagyon jó ötletnek tartom. Kicsit tartok tőle, hogy nem fog minden úgy összejönni a honlapommal, mint szeretném, és tök jó lenne tudni, hogy van, aki segítsen... 🙂

Sz. Anita
Köszönöm szépen a "WP-Suli Titkok"-at. Nekem a kód átírása, változtatása volt hasznos. Félek attól, hogy megváltoztassam, pedig néha szívesen megtenném.

K. Erzsi
Köszönöm a titkokat 🙂
Éjjel átböngésztem (...), találtam egy kódot, aminek hatására baloldalt választható lesz a megjelenés -> háttér meg a megjelenés -> fejléc, csak éppen nem történt semmi, ha valamit beállítottam. A sablonban ezen funkciók eleve nem voltak benne és fejlécképe sem volt a sablonnak. Annál makacsabb vagyok, mintsem hirtelen úgy döntsek, válasszak egy másik sablont, főleg úgy, hogy tkp. csak lemásolnom kellene az átalakításokat. De egy pár perce eljutottam odáig, hogy mindkét beállítás működik 🙂
(...) Mindenesetre kódszinten most már jobban ismerem a wp-t és talán közelebb kerülök ahhoz, hogy akár egyszer majd ne letöltenem kelljen, hanem akár 0-ról indulhassak el.

K. Viktória
Sokat köszönhetek Neked és minden tiszteletem a Tied, h sok gyermeked mellett ilyen minőségi munkát végzel!
Gratulálok!

Sz. Szilvia
A segítséget mindig megkaptam, amikor kértem, és olyat, amivel meg tudtam oldani a problémámat. Úgy vettem észre, hogy ami probléma a sablonnal volt, az nem a Ti hibátok volt, hanem a sablon ilyen. Ami azt illeti, erről az a véleményem, hogy ha fizetős, akkor elvárom, hogy tökéletes legyen, vagy majdnem az 🙂 (...) De Moni, ezt is megoldottad, újra telepítetted egy új, javított verzióra, és újból megcsináltad a fordítást.
Az ügyfélszolgálattal elégedett vagyok, minden visszajelzés gyorsan érkezett a megrendelésről, stb.
Nekem olyan anyagok segítenek igazán, amikben linkek is vannak részletes folyamat-leírásokkal, gondolva a "csekély értelműekre" is:-) Az anyagaitok szerintem ilyenek.

Cs. Andi
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Bearanyoztad a napom, végre úgy van az oldalam ahogy szeretném. Nagyon jó,, hogy vannak olyan emberek, mint Te akik tényleg segítenek az olyan kezdőknek, mint amilyen én is vagyok. Munkádhoz sok sikert és egészséget kívánok Neked és egész családodnak.

Varga Katalin
www.creativetwins.hu
Ha azt kérdezed, hogy a tanfolyam ár-érték arányos volt-e, akkor a válaszom igen.
Kétségtelen, hogy nagyon sok hasznos információhoz lehetett hozzájutni, melyeket egyébként csak hosszas munkával tudtam volna az Interneten és egyéb helyekről összeszedni. Ez később is nagy segítség, de induláskor megfizethetetlen. Ezeknek az információknak a birtokában lényegesen könnyebb a részletesebb leírások felkutatása, gondolva itt az esetleges szükséges kiegészítőkre, bővítményekre, “theme”-ekre (azaz minta oldalakra), vagy akár a “kód-turkálásra” (ez a kifejezés nagyon tetszik nekem, jól tükrözi a módszer lényegét). Amit nagyon becsülök, az az, hogy mindezt az informatikában nem különösebben járatos hallgatók számára is érthető, mondhatni “technikai zsargon-mentes” módon sikerült leírni. Jók a WP beállítási paneljeinek bemutatása a hozzáfűzött megjegyzésekkel és óvatosságra utáló megjegyzéseivel.
A tanfolyam felépítése és szerkezete is úgy gondolom megfelelő, megtartotta azt a folyamatos építkezési módszert, amely egy ismeretanyag elsajátításához szükséges.

Pástyán Ferenc
Eldöntöttem, hogy szeretnék a blogom nyitó oldalára egy olyan oldalt, amelyen csak sales szöveg van. Mivel WordPressel blogolok, éppen ezért egy olyan oldal létrehozása, amelyen nem szerepelnek widgetek, tehát nem a blog által generált oldal, bizony némi php kódolást igényel. Sok mindent megtanultam az elmúlt időszakban ezzel kapcsolatban, de ez már meghaladta a tudásomat. A szövegírásban sem vagyok egy fenomén, éppen ezért szükségem volt egy olyan emberre, aki ezekhez a dolgokhoz ért. Amint így agyaltam, felmentem a Twitterre, és akkor láttam meg a Móni csiripjét. Móni pont ilyen szolgáltatást kínált. Felvettem vele a kapcsolatot ez ügyben, és ő megcsinálta az oldalamat és a sales szöveget. Ez a szöveg nekem sok feliratkozót hozott, és ami a lényeg, ezen feliratkozókból több üzlettársam lett. Köszönet Móninak ezért!

Törökné Ildikó