Elakadtál a WordPress oldalad telepítésében, szerkesztésében?

Segítségre volna szükséged, de nem tudod, kihez fordulj?

Tanácsot szeretnél kérni, de még a problémát is nehéz megfogalmaznod?

Nagyjából érted, mit kellene tenni, csak nincs kedved vagy időd hozzá?

Kérdezz, segítek!

 

Mielőtt azonban kérdeznél, kérlek, nézd végig a korábbi bejegyzéseket – és a hozzászólásokat is! Gyakran kapok olyan kérdéseket, amelyekre a válaszom az, hogy elküldöm a vonatkozó bejegyzés linkjét. Ezzel azonban mások elől vennéd el az időt. Az oldalsáv tetején (jobb oldalon) remek kereső működik, próbáld először azzal megkeresni, hogy felmerült-e már korábban hasonló probléma.

Ha a korábbi bejegyzésekben nem találod, amire szükséged van, akkor fordulj hozzám! A segítségnek három lehetséges formája van:

1. Ha valami kisebb problémád van, amelyet valószínűleg egy-két mondatban meg lehet oldani, akkor írd meg nekem e-mailben, és hamarosan választ kapsz rá. Ez a szolgáltatás ingyenes. (Ha mégis hosszabb együttműködést igényel a problémád, akkor szólok, és még mindig választhatod a következő lehetőséget.) Kérlek, vedd figyelembe, hogy mivel nagyon sok e-mailt kapok, az időm pedig véges, sorba kell állnod, és mindenkinek csak egy kérdésére válaszolok – gondold tehát át, hogy mi a legfontosabb problémád!

2. Ha olyan problémád van, amelyet csak úgy tudok megoldani, hogy belépek a WordPress oldalad Vezérlőpultjába, vagy ha hosszabban szeretnél beszélni velem, hogy átnézzük a weblapodat és közösen beállítsunk mindent, hogy megmutassam a Vezérlőpult működését vagy bármi mást, akkor válaszd konzultációs szolgáltatásomat: ezt Skype-on lehet igénybevenni, az ára 12.000 Ft + ÁFA óránként.

3. Ha meg akarsz bízni azzal, hogy telepítsem és beállítsam a teljes weboldaladat, akkor kérd webdesign árajánlatomat! Tapasztalataim alapján összeállítottam három csomagot, ha ezektől eltérő igényeid vannak, akkor egyedileg állapodunk meg, a fenti, 12.000 Ft-os óradíjjal számolva. A csomagok áráról és tartalmáról a fenti linkre kattintva tájékozódhatsz.

 

A WordPress telepítésén és beállításán kívül értékesítési szövegeket, levélsorozatokat vagy más szövegeket is kérhetsz tőlem, illetve segítségedre lehetek az értékesítési technika (feliratkoztató oldal, űrlapok, Autoresponder beüzemelése, vevői vélemények) megvalósításában is.

Az általam készített oldalak egy részét megnézheted ide kattintva.

 

Eldöntöttem, hogy szeretnék a blogom nyitó oldalára egy olyan oldalt, amelyen csak sales szöveg van. Mivel WordPressel blogolok, éppen ezért egy olyan oldal létrehozása, amelyen nem szerepelnek widgetek, tehát nem a blog által generált oldal, bizony némi php kódolást igényel. Sok mindent megtanultam az elmúlt időszakban ezzel kapcsolatban, de ez már meghaladta a tudásomat. A szövegírásban sem vagyok egy fenomén, éppen ezért szükségem volt egy olyan emberre, aki ezekhez a dolgokhoz ért. Amint így agyaltam, felmentem a Twitterre, és akkor láttam meg a Móni csiripjét. Móni pont ilyen szolgáltatást kínált. Felvettem vele a kapcsolatot ez ügyben, és ő megcsinálta az oldalamat és a sales szöveget. Ez a szöveg nekem sok feliratkozót hozott, és ami a lényeg, ezen feliratkozókból több üzlettársam lett. Köszönet Móninak ezért!

Törökné Ildikó

 

Ha bármilyen kérdésed van, azt az alábbi űrlapon keresztül is felteheted:

Neved *

e-mail címed *

Üzeneted:

Ellenőrző kérdés (ugye, nem vagy spamrobot? 😉

A fenti űrlap az e-mail címemre (info [kukac] wp-suli [pont] hu) küld levelet.