Elakadtál a WordPress oldalad telepítésében, szerkesztésében?

Segítségre volna szükséged, de nem tudod, kihez fordulj?

Tanácsot szeretnél kérni, de még a problémát is nehéz megfogalmaznod?

Nagyjából érted, mit kellene tenni, csak nincs kedved vagy időd hozzá?

Kérdezz, segítek!

Mielőtt azonban kérdeznél, kérlek, nézd végig a korábbi bejegyzéseket – és a hozzászólásokat is! Gyakran kapok olyan kérdéseket, amelyekre a válaszom az, hogy elküldöm a vonatkozó bejegyzés linkjét. Ezzel azonban mások elől vennéd el az időt. Az oldalsávban (a feliratkozás alatt) remek kereső működik, próbáld először azzal megkeresni, hogy felmerült-e már korábban hasonló probléma.

Ha a korábbi bejegyzésekben nem találod, amire szükséged van, akkor fordulj hozzám! A segítségnek három lehetséges formája van:

1. Ha valami kisebb problémád van, amelyet valószínűleg egy-két mondatban meg lehet oldani, akkor írd meg nekem e-mailben, és hamarosan választ kapsz rá. Ez a szolgáltatás ingyenes. (Ha mégis hosszabb együttműködést igényel a problémád, akkor szólok, és még mindig választhatod a következő lehetőséget.) Kérlek, vedd figyelembe, hogy mivel nagyon sok e-mailt kapok, az időm pedig véges, sorba kell állnod, és mindenkinek csak egy kérdésére válaszolok – gondold tehát át, hogy mi a legfontosabb problémád!

2. Ha olyan problémád van, amelyet csak úgy tudok megoldani, hogy belépek a WordPress oldalad Vezérlőpultjába, vagy ha hosszabban szeretnél beszélni velem, hogy átnézzük a weblapodat és közösen beállítsunk mindent, hogy megmutassam a Vezérlőpult működését vagy bármi mást, akkor válaszd konzultációs szolgáltatásomat: ezt Skype-on lehet igénybevenni, az ára 12.000 Ft + ÁFA óránként.

3. Ha meg akarsz bízni azzal, hogy telepítsem és beállítsam a teljes weboldaladat, akkor kérd webdesign árajánlatomat! Tapasztalataim alapján összeállítottam három csomagot, ha ezektől eltérő igényeid vannak, akkor egyedileg állapodunk meg, a fenti, 12.000 Ft-os óradíjjal számolva. A csomagok áráról és tartalmáról a fenti linkre kattintva tájékozódhatsz.

Az általam készített oldalak egy részét megnézheted ide kattintva.

 

Eldöntöttem, hogy szeretnék a blogom nyitó oldalára egy olyan oldalt, amelyen csak sales szöveg van. Mivel WordPressel blogolok, éppen ezért egy olyan oldal létrehozása, amelyen nem szerepelnek widgetek, tehát nem a blog által generált oldal, bizony némi php kódolást igényel. Sok mindent megtanultam az elmúlt időszakban ezzel kapcsolatban, de ez már meghaladta a tudásomat. A szövegírásban sem vagyok egy fenomén, éppen ezért szükségem volt egy olyan emberre, aki ezekhez a dolgokhoz ért. Amint így agyaltam, felmentem a Twitterre, és akkor láttam meg a Móni csiripjét. Móni pont ilyen szolgáltatást kínált. Felvettem vele a kapcsolatot ez ügyben, és ő megcsinálta az oldalamat és a sales szöveget. Ez a szöveg nekem sok feliratkozót hozott, és ami a lényeg, ezen feliratkozókból több üzlettársam lett. Köszönet Móninak ezért!

Törökné Ildikó