Bikfalvi Moni

Bikfalvi Moni

Bikfalvi Moni négygyermekes anya, online vállalkozó, weblapok és értékesítési szövegek készítője, oktató, író, és a WordPress rendszer elkötelezett “kódturkászója”.

Eredetileg villamosmérnökként végzett, de már az egyetem alatt vállalkozást indított, egy vízitúra-szervező egyesületet, amely a mai napig működik. Az ennek kiszolgálására, eredetileg HTML-ben készített első pénztermelő weboldala 1996-ban indult, és több átalakítással (természetesen ma már WordPress alapokon) ma is hozza az érdeklődőket. A szó szoros értelmében vett online marketinggel 2006 óta foglalkozik.

Kisgyermekes anyák részére 2006-ban készített egy online vállalkozásról szóló tanfolyamot, haladóknak pedig online marketing blogot szerkesztett. Érdekli az egészséges életmód, ezért mellékesen egy egészségmegőrző klub, valamint kedvenc orvosa országos egészségmegőrző programja népszerűsítésében is segített. A negyven év körüli gyermekszülésről egy ideig a Négyikszes kismama oldalon osztotta meg tapasztalatait, hasonló helyzetű nőtársainak a Vállalkozónők fórumán írt a weblapkészítésről.

Legújabb projektjei az Állj Talpra! című blog, és az Ússzunk Szabadon elnevezésű program.

Mindezenközben valójában regényírásból szeretne élni, de a világ ezt egyelőre nem hagyja 🙂

Ezen a szakmai blogon elsősorban kedvencéről, a WordPress tartalomkezelő rendszerről, valamint egyéb webdesign és marketing témákról osztja meg tapasztalatait.

 

A négy gyerek

Kedvenc fényképe: a négy gyerek a kicsi második születésnapján