D. Bikfalvi Moni

D. Bikfalvi Moni

D. Bikfalvi Moni négygyermekes családanya, online vállalkozó, weblapok és értékesítési szövegek készítője, a WordPress rendszer elkötelezett “kódturkászója”.

Eredetileg villamosmérnökként végzett, de már az egyetem alatt vállalkozást indított, egy vízitúra-szervező céget, amely a mai napig működik. Az ennek kiszolgálására készített első pénztermelő weboldala 1996-ban indult, és több átalakítással ugyan, de ma is hozza az érdeklődőket. A szó szoros értelmében vett online marketinggel 2006 óta foglalkozik.

Kisgyermekes anyák részére 2006-ban készített egy online vállalkozásról szóló tanfolyamot, haladóknak pedig három éven át online marketing blogot szerkesztett. Nagyon érdekli az egészséges életmód, ezért mellékesen egy egészségmegőrző klub, valamint kedvenc orvosa országos egészségmegőrző programja népszerűsítésében is segít. A negyven év körüli gyermekszülésről a Négyikszes kismama oldalon osztja meg tapasztalatait, hasonló helyzetű nőtársainak a Vállalkozónők fórumán ír a weblapkészítésről.

Mindezenközben valójában regényírásból szeretne élni, de a világ ezt egyelőre nem hagyja 🙂 Regényeibe beleolvashatsz, azokat megrendelheted Moni írói oldalán.

Ezen a szakmai blogon elsősorban kedvencéről, a WordPress tartalomkezelő rendszerről, valamint egyéb webdesign és marketing témákról osztja meg tapasztalatait.

 

A négy gyerek

Kedvenc fényképe: a négy gyerek a kicsi második születésnapján