Először jársz ezen az oldalon?
Új Neked a WordPress?

Kérd el az ingyenes tudásanyagokat, hogy könnyen elindulhass!

Több, mint kétszáz WordPress oldal elkészítése, valamint rengeteg további WordPress alapú weblapnál nyújtott segítségem tapasztalatai alapján állítottam össze azt a bevezető tananyagot, amely Téged is elindíthat afelé, hogy önállóan építsd fel és szerkeszd a weboldaladat.

Még ha nincs is programozói tudásod, sőt, ha a számítástechnikából is csupán az alapfogalmakkal vagy tisztában, a húszoldalas WordPress Alapok című útmutató, valamint a WP-Suli.hu weboldalon megjelent bejegyzések segítségével néhány héten belül azt fogod észrevenni, hogy sorban gyártod a jobbnál jobb weblapokat 🙂

A weblapkészítés még sohasem volt olyan könnyű, mint most – ha a birtokodban vannak az alapvető ismeretek hozzá. És ehhez elegendő, ha feliratkozol a WP-Suli.hu blogértesítőjére és elolvasod a kezdeti lépésekről szóló összefoglalótmost ingyenesen!

Ne is húzzuk tovább az időt – kérlek, add meg a neved és az e-mail címed az alábbi űrlapon, és máris kapod az összefoglalót.

Vezetékneved:
Keresztneved:

(Ha az asszonynevedet szeretnéd megadni, akkor azt kérlek, a Vezetéknév mezőbe írd, és a keresztnevedet is add meg, hogy azon szólíthassalak a levelekben.)

e-mail címed:

Kérlek, jelöld be, hogy milyen gyakran szeretnél blogértesítőt kapni!

  Heti blogértesítőt kérek, péntekenként délelőtt
Azonnali értesítőt kérek, amint a cikk megjelenik
 
 

 

Én is utálom a spameket!A “Kérem a blogértesítőket!” feliratú gomb megnyomásával engedélyt adsz nekem, hogy e-maileket küldjek Neked a WordPress rendszerrel illetve egyéb webdesign témákkal kapcsolatos blogbejegyzéseimről, az általam szervezett tréningekről, tanfolyamokról, valamint hasonló hírekről.

Nem kell aggódnod, nem fogok visszaélni a bizalmaddal. Nem fogok spameket küldeni, sem idegen reklámokat. A levelekről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz, így adataid azonnal törlődnek a rendszerből, és többet nem kapsz tőlem semmilyen levelet. Adataid természetesen biztonságban vannak nálam, senkinek nem adom ki őket, és semmi másra nem használom fel, mint amit itt fent leírtam. Becsszó 🙂

Céges adatainkat az Impresszum oldalon találod, a felhasználási feltételeket a Jognyilatkozat oldalon. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-69089/2013.

 

Mindenesetre azért itt is összegyűjtöttem azokat a bejegyzéseket, amelyeket feltétlenül olvass el, mielőtt hozzáfogsz a WordPress oldalad elkészítéséhez:

Indulás!

WordPress vs más blogok

Telepítsünk WordPresst!

Frissítés egy kattintással?!

Biztonsági mentés

Blog átköltöztetése

Az első öt tennivaló

Ne másolj be Wordből!

A “tovább olvasom” gomb beszúrása

RSS, Feedburner, hírlevél

Sablon telepítése

Címkék vs Kategóriák

Bővítmények induláshoz

Saját menük létrehozása