Profin akarod kezelni a WordPress weboldalad, de nincs időd egy tanfolyamra?

Csatlakozz a WP-Suli Klubhoz – együtt megoldunk mindent!

Többet szeretnél, mint amit az ingyenes blogban bárki elolvashat?

Gyors és hatékony segítségre van szükséged a WordPress oldaladdal kapcsolatban?

Akkor a WP-Suli Klub éppen Neked való!

Legyél Te is a WordPress Suli zárt közösségének tagja, és használd ki a klubtagság előnyeit!

 

Mit kapsz a klubtagsággal?

Másoknak nem elérhető bejegyzéseket a WordPress egy-egy kevésbé ismert lehetőségéről, fontos bővítmények használatának részletes ismertetéséről, esettanulmányokról, konkrét megoldásokról (értéke: felbecsülhetetlen, már csak azért is, mert Te határozhatod meg a témát);

Külön e-mail címet, ahol kérdezhetsz és soron kívül választ kapsz (értéke: felbecsülhetetlen, ha épp valami idegesítő problémával küzdesz…);

Havonta egyszer 15 perces egyéni online konzultációt (Skype-on), amelyen csak a Te kérdéseiddel és problémáiddal foglalkozom (értéke: 4.000 Ft + ÁFA = 5.080 Ft – “külsősöknek” ennyibe kerül);

Minden szolgáltatásunk listaárából 25 % kedvezményt (azaz például az általános óradíjunk 12.000 Ft + ÁFA helyett Neked csak 9.000 Ft + ÁFA lesz);

Facebook-csoport tagságot, ahol szintén kérdezhetsz, de rajtam kívül még számos más WordPress-felhasználóval is megbeszélheted a problémáidat.
(Tudnod kell, hogy ez bármely Facebook-felhasználó számára elérhető, tehát nem zárt csoport, de jó, ha tudsz róla, hogy ilyen is van, mert ez esetenként gyorsabb megoldást ad, mintha csak rám támaszkodsz. Éppen azért nyílt csoport, hogy ne csak a tagok, hanem bárki más is segíthessen Neked.)

 

Ehhez képest a folyamatos klubtagság díja havonta mindössze 2.756 Ft + ÁFA, azaz

bruttó 3.500 Ft.

Ugye megéri? 😉

A klubtagság díját havonta fizetheted, de ha az kényelmesebb Neked, hosszabb időszakot is fizethetsz egy összegben. Ha legalább fél évre fizetsz elő egyszerre, akkor egy hónapot ajándékba kapsz.

(Ha a hónap 12-éig jelentkezel és fizetsz be, akkor a tagságod arra az adott hónapra, a hónap végéig szól; ha 13-án vagy később, akkor a következő hónap végéig érvényes a tagságod.)

 

Jelentkezés a WP-Suli Klubba

FONTOS!

A konzultációk hatékonysága érdekében a klubtagság létszáma korlátozott! Egyszerre összesen legfeljebb 25 tagunk lehet. A létszám betelte után további jelentkezéseket sajnos nem tudunk elfogadni.

A WP-Suli Klub 2016-os konzultációs időpontjait ide kattintva nézheted meg »

 

FIGYELEM!

Ez nagyon fontos. A fenti díj (ahogyan azt ott is írtam) kizárólag folyamatos tagság esetében érvényes.

Az első vagy csak egy hónapra szóló tagsági díj 8.000 Ft + ÁFA = 10.160 Ft.

Mit jelent ez pontosan?

Azt, hogy az új jelentkezők az első hónapra ennyit fizetnek. Ha az első hónap után nem újítod meg a tagságodat, nincs semmi probléma. Ha továbbra is tag szeretnél maradni, akkor már a csökkentett árat fizeted, mindaddig, amíg az folyamatosan, minden hónap 5-éig beérkezik a számlánkra. (Az a legjobb, ha adsz egy folyamatos átutalási megbízást a bankodnak.)

De jól figyelj erre! Ha késel a befizetéssel, kiesel a pixisből. Azaz elölről kell kezdened: újra csak 8.000 Ft-ért tudsz belépni a klubba, és csak a második hónaptól kaphatod a kedvezményes árat.

 

Még néhány mondat a külön e-mail címről:

Az e-mailben kapott kérdésekre munkaidőben általában egy-két órán belül válaszolni szoktam, de erre nincs mindig lehetőség. Amit biztosra megígérhetek, hogy amint tudok, de legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolok. A klubtagok levelei elsőbbséget élveznek más levelekkel szemben, de egymás között sorba kell állniuk. Kérlek, számolj vele, hogy esetenként, ha egy kérdés megválaszolása hosszabb munkaidőt venne igénybe, akkor azt csak díjazás ellenében tudom megtenni, és arra árajánlatot adok (amelyet természetesen nem kötelező igénybe venned).

Szeretettel várunk a WP-Suli Klub tagjai között – kattints a nagy piros gombra! 🙂

 

Jelentkezés a WP-Suli Klubba